Megvan, hogy mikor jön a Dead by Daylight alkotóinak új horrorja

Megvan, hogy mikor jön a Dead by Daylight alkotóinak új horrorja

Egyre ígéretesebbnek tűnik a The Casting of Frank Stone, és szerencsére már nem is kell sokat várni a Dead by Daylight és az Until Dawn alkotóinak legújabb játékára.

A Dead by Daylight hatalmas találat volt a Behaviour Interactive részéről, hiszen az idén már 8. születésnapját ünneplő cím még mindig velünk van, pedig azóta pár ezerszer már felkelt a Nap (bocsi). A számtalan horrorfilmes együttműködés után azonban most valami egészen másba kóstolnak bele, és az asszimetrikus multiplayer után egy egyjátékos kalanddal készülnek a rajongóknak.

A The Casting of Frank Stone-t ráadásul nem egyedül, hanem a műfaj mestereinek tekinthető Supermassive Games csapatával együtt fejlesztik. Nekik olyan interaktív játékokat köszönhetünk, mint az Until Dawn, a The Dark Pictures Anthology, a The Quarry vagy a Little Nightmares harmadik epizódja, vagyis sok rettegésre számíthatunk nyakon öntve egy jó sztorival. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy jó kezekben kötött ki a játék, főleg, mert találtak egy elsőre klisés, de végiggondolva tökéletes receptet hozzá: a The Casting of Frank Stone a '80-as években játszódik majd, és négy barátról szól, akik egy horrorfilm forgatását tervezik a semmi közepén, amikor is valami paranormálisba futnak, a játékosnak pedig az a dolga, hogy a csapat túléljen.

Ezeket olvastad már?

A Dead by Daylight univerzumában játszódó cím megjelenési dátumát azonban egészen eddig titokban tartották a fejlesztők, így csak annyit tudtunk a The Casting of Frank Stone-ról, hogy még valamikor 2024 során befut. Aztán tegnap jött egy előzetes, ami a játék helyszínéül szolgáló Gyilkos Malmot mutatja be, ebből pedig kiderült, hogy már nem is kell olyan sokat várni az év horrorjára, mint azt eddig gondoltuk!

A The Casting of Frank Stone 2024. szeptember 3-án jelenik meg PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár