PlayStation tulajok figyelem, most három hónapig ingyen tévézhettek!

PlayStation tulajok figyelem, most három hónapig ingyen tévézhettek!

Pár egyszerű lépéssel beszerezheted a három havi Apple TV+-t, ha van egy konzolod a Sonytól.

Örülhetnek a PlayStation 5 és PlayStation 4 tulajok, ugyanis egészen szeptember 22-ig igényelhetnek három hónap próbaidőt az Apple TV+ szolgáltatásán. Fontos azonban leszögezni, hogy az ajánlat csak új regisztrálók és jogosult visszatérők számára érhető el. De ezt leszámítva bármely magyar PS-tulaj benevezhet, úgyhogy mutatjuk, mit kell tenni érte:

  1. Keresd meg az Apple TV alkalmazást a PS4 konzol TV és videó szakaszában vagy a PS5 konzol Médiafájlok kezdőlapja részén.
  2. Töltsd le az Apple TV appot, majd kövesd a képernyőn olvasható utasításokat.
  3. Jelentkezz be vagy hozd létre az Apple ID-dat.

Ha mindezzel megvagy, nincs más dolgod, mint hátradőlni és belevágni például az Apple olyan egyedi tartalmaiba, mint az Ártatlanságra ítélve, a Sötét anyag, A levegő urai, a Monarch: A szörnyek hagyatéka és sok-sok más. Ráadásul innenstől nem muszáj leragadni a konzolnál sem, mert természetesen bármelyik lehetséges platformon nézheted az Apple TV+-t az ingyen szerzett előfizetéseddel, továbbá le is töltheted a tartalmakat, ha később offline folytatnád azokat mondjuk a telódon, tableteden. Ráadásul a riválisokkal szemben azt sem nézik rossz szemmel, ha megosztod másokkal a fiókodat, ami óriási pluszpont.

Fontos azonban észben tartani, hogy az előfizetés automatikusan megújul a régiódban érvényes havi díjjal, mindaddig, amíg le nem mondod. Magyarországon jelenleg havi 2 790 forintba kerül az előfizetés, szóval ha végül nem jön be az Apple TV+, jobb, ha még időben megszabadulsz tőle.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár