80%-os akciókkal vár az Epic Games nyári leárazása

80%-os akciókkal vár az Epic Games nyári leárazása

Csupa szuper címre csaphatunk le az eredeti áruk töredékéért.

Úgy tűnik, hogy az Epic Gamesnél most ütött be ez a brutális nyári hőség, és az egyik alkalmazott a napszúrást követően elnyomkodott valamit, hiszen irreális akciókkal találkozhatunk a tegnap este indult Summer Sale keretében. Habár itt "mindössze" 30 leárazott játékra csaphatunk le, ami elenyésző a Steam eseményeihez képest – ahol gyakran ezrével dobálják utánunk a játékokat –, mégis kötelezővé tenném, hogy a gamerek átböngésszék ezeket. Garantált, hogy mindenki talál kedvérevaló ínyencséget.

80%-os akció vonatkozik az EA Sports FC 24-re, 60% a Red Dead Redemption 2-re, és 87% a Battlefield 2042-re, csak hogy párat említsek közülük. Az alábbi galériában viszont összeszedtem azt a 10 játékot, melyek valószínűleg a legtöbbeteket érdekelnek, így feltétlen érdemes megnézni, hogy milyen ajánlatokkal rukkolt elő velük kapcsolatban az Epic Games. Ha a teljes listát is átböngésznétek, azt ide kattintva tehetitek meg. A Summer Sale augusztus 1-ig tart.

EA SPORTS FC 24 – 5 298 Ft

A galériáért kattints a képre!

Azonban azoknak sincsen miért keseregniük, akik a szuper akciók ellenére sem szeretnének pénzt kiadni, hiszen az Epic Games a szokásához híven ezen a héten is kedveskedik ingyenes játékokkal a Store-ba látogatóknak.

Ezeket olvastad már?

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár