Nem hiszed el, de még a The Acolyte színészei sem tudtak az egyik legfontosabb cameóról

Nem hiszed el, de még a The Acolyte színészei sem tudtak az egyik legfontosabb cameóról

Nagyon vártuk Plagueis felbukkanását, de ettől valami sokkal epikusabb jelenetet érdemelt volna.

Nekem személy szerint még tetszett a The Acolyte első két része. Azok sem voltak már hibátlanok, de valami új megközelítést mutattak, ami nekem ott és akkor bejött. A gond csak az, hogy az innovatív megközelítésből végül nem lett semmi, amit pedig kaptunk az minden téren egy logikátlan, hibáktól hemzsegő széria, ami sokkal, de sokkal is jobb lehetett volna.

A héten befejeződött a The Acolyte első évada, aminek online pontszámai... hát... maradjunk annyiban, hogy mélyebben vannak, mint Boba Fett, amikor a Sarlacc verembe esett a Tatooine-on. A Rotten Tomatoeson 16%-kal jutalmazták a nézők a showt, IMDb-n pedig 3,8 ponttal. Minden idők egyik legrosszabb élőszereplős Star Wars sorozata lett a The Acolyte, amit nem ment meg még az sem, hogy az utolsó részben van egy nagyon fontos cameo.

Bizony, hivatalosan is megmutatta magát Darth Plagueis, ami izgalmas és örvendetes újdonság, csak miért úgy tették ezt a készítők, ahogy? Lehet azért, mert még ők sem tudták mit akarnak pontosan. Erre utal legalábbis Manny Jacinto (Qimir) egy friss interjúban, amit az Entertainment Weekly-nek adott. A lap Plagueis feltünéséről kérdezte a színészt, aki meglehetősen váratlan válasszal szolgált.

„Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, hogy az valójában Plagueis volt. Ezt én is csak nézői szemmel láttam. Nem tudtam, erről a jelenetről. Hónapokkal ezelőtt láttam az évadot, de abban ez a rész még nem szerepelt."

Lehet, hogy még a show készítői is csak az utolsó pillanatban tették bele Plagueist? Látva, hogy mennyire össze-vissza, mennyire átgondolatlanul és amatőr módon építette narratíváját a széria, mi simán kinézzük még azt is a The Acolyte-ból, hogy Plagueis ötlete csak a legutolsó pillanatban merült fel, épp ezért kaphatott egy hozzá méltó felbukkanás helyett egy ilyen nevetséges jelenetet.

Kövess Minket!



Gamer szótár