Hiába töri magát a PlayStation, alig érdekel valakit a Concord

Hiába töri magát a PlayStation, alig érdekel valakit a Concord

Mindenki hatalmas érdeklődésre számított, azonban ez még csak nyomokban sincs meg.

Hiába keltette fel a közösség érdeklődését a május végi State of Playen bemutatott Concord, a nyílt bétát kipróbáló játékosok száma egyáltalán nem azt mutatja, hogy nagy figyelem irányulna a PlayStation új címére. A játék először július 12 és 14 között volt kipróbálható egy zárt béta keretében, melyhez az elővásárlók és az ő barátaik, valamint a PS Plus előfizetők csatlakozhattak. Ekkor is csupán pár ezres játékosbázist tudhatott magáénak, azonban ez még részben érthető volt a korlátozott hozzáférés miatt, viszont tegnap kezdetét vette a nyílt béta, és ezek a számok nem igazán mutattak növekedést.

Július 18 és 21 között minden PC és PlayStation 5 felhasználó kipróbálhatja a Concordot, azonban egyelőre úgy tűnik, hogy köszönik, de nem élnének a lehetőséggel. A nyílt béta első napján a csúcsot 2388 játékosnál mérhettük, ami elég elkeserítő annak tekintetében, hogy egy ilyen nagyszabású alkotásról van szó. Egyelőre úgy látszik, hogy ez az 5v5 sci-fi shooter nem fogja letarolni az univerzumot.

Ami még problémás, hogy a Concord megjelenéséig alig egy hónapunk van, hiszen augusztus 23-án debütál a játék. Itt az ideje annak, hogy a PlayStationnél dolgozók összedugják a fejüket, és kiokoskodjanak valamit azzal kapcsolatban, hogy miként kelthetnék fel a potenciális játékosok érdeklődését, mivel ez így édeskevés lesz, és hamar az egész projekt végét jelentheti.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár