Már akár te is kipróbálhatod a Concord korai hozzáférésű verzióját, ha...

Már akár te is kipróbálhatod a Concord korai hozzáférésű verzióját, ha...

PlayStationöket és gépeket izzítani, megvan a hétvégi program!

A május végén megrendezett State of Playen számos izgalmas játékot mutatott be a Sony, azonban sokak szerint mind közül a Concord nevet viselő live service játék vitte a prímet. Az 5v5 sci-fi shooterhez rögtön kaptunk egy CGI előzetest és egy gameplayt is, így nem csoda, hogy kimondottan felcsigázta az érdeklődőket. Jó hír, hogy nem kell sokat várnunk a megjelenéséig, hiszen 2024. augusztus 23-ától PlayStation 5-ön és PC-n is elérhető lesz – az utóbbival rendelkezők félve várják, hiszen elég komoly gépigénye lesz a játéknak, amiről ide kattintva olvashatsz bővebben. A Concordnak július 18-21 között lesz a nyílt bétája, azonban 12-14 között lesz egy zárt béta is, amit a legtöbb érdeklődő szintén kipróbálhat.

„A Concord bármely kiadásának előrendelése hozzáférést biztosít a béta Early Access hétvégéjéhez, valamint négy extra kódot, amelyeket megoszthat barátaival... Ezenkívül azért is izgatottak vagyunk, mivel a PlayStation Plus minden tagot meghív a béta Early Access hétvégére. Csak keresse meg a béta letöltésének és lejátszásának lehetőségét, amikor elindítja a PS5-öt." – áll a hivatalos bejegyzésben.

Ez konkrétan egy ingyenes hétvége a PS Plus előfizetők számára, akik így a játékot kipróbálva dönthetik el, hogy megvásárolják-e még a megjelenés előtt. A zárt béta alatt korlátozott hozzáférésünk lesz a játék tartalmaihoz, azonban ahhoz bőven elégnek fog bizonyulni, hogy egy átfogó képet kapjunk róla. A nyílt béta során már több mindent kipróbálhatunk, de valószínűleg akkor sem lesz még feloldva a teljes paletta. A bétákon résztvevők kisebb ajándékokban részesülnek majd, viszont a fejlődésük értelemszerűen nem vihető át a 23-ai debütálásra.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.