State of Play: Lélegzetelállító előzetest kapott a Sony idén érkező  sci-fi-játéka, a Concord

State of Play: Lélegzetelállító előzetest kapott a Sony idén érkező sci-fi-játéka, a Concord

Pár óra alatt az idei év egyik leginkább várt játékává lépett elő ez a live service cím.

Helyi idő szerint ma hajnalban került megrendezésre a Sony State of Play eseménye, ahol a Japán cég szokás szerint felvázolta, hogy a játékosok mire is számíthatnak az év hátralévő részében. A több mint félórás esemény során számos olyan információ látott napvilágot, amikről már ezelőtt is volt fogalmunk, azonban több olyan meglepetés is akadt, melyek teljesen lázba hozták a közösséget. Az egyik és talán legizgalmasabb újdonság a Concord nevet viselő live service játékhoz kötődik, amiről végre most rengeteg mindent megtudhattunk.

Jó ideje ismert, hogy a Sony dolgozik ezen a címen, azonban a fent említett két adaton kívül mindeddig teljes homály fedte a projektet. Kezdetnek megtekinthettünk egy CGI előzetest, ami bemutatja a sci-fi shooter karaktereit és azok képességeit. A játékban 5v5 csatákra számíthatunk, a célunk pedig az, hogy teljesítsük a megrendelőink kérését, melyek különböző értékes tárgyak megszerzéséről szólnak.

Hogy minden igény ki legyen elégítve, rögtön egy komolyabb gameplay videót is kaptunk, ahol betekintést nyerhetünk a gyönyörű, és egyben kaotikus összecsapásokba. A multiplayer részen túl lehetőségünk lesz valamiféle történetszál nyomon követésére is, amit heti rendszerességgel fognak frissíteni, és amiben a mi és az univerzum helyzetének alakulását követhetjük majd nyomon.

Most, hogy hirtelen mindent megtudtunk a Concordról, és kellően felkeltették vele az érdeklődésünket, jogosan merül fel a kérdés, hogy mikortól próbálhatjuk végre ki? A játék a júliusi béta teszt után 2024. augusztus 23-án jelenik meg PC-re és PlayStation 5-reígy már nem kell sokat várnunk az űrkaland elindulásáig.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN