The Precinct: Ne várj a GTA 6-ra, mert hamarosan lesz egy otthon

The Precinct: Ne várj a GTA 6-ra, mert hamarosan lesz egy otthon

Két autós üldözés között még a „késés előzetes” műfaját is feltalálták a régi GTA-kat idéző The Precinct fejlesztői.

Kinek van türelme megvárni, hogy megjelenjen a GTA 6? Amúgy is – hogy a remek mémet idézzük – van GTA otthon! Igaz, hogy ez inkább hasonlít a GTA 2-re, mint a 6-ra, valamint teljesen más néven kell keresni, de létezik. A The Precinct nevű játékban ugyanis lényegében azt csinálhatjuk, mint a verdalopós, autós üldözős franchise régi epizódjaiban, csak itt a másik oldalon állunk, vagyis rendőrként igyekszünk rendet tenni a káoszban.

A The Precinct eredetileg augusztus 15-én jelent volna meg, tehát tényleg itt volt már a kanyarban, hogy kioltsa az internet GTA 6 szomját. Azonban tegnap egy előzetessel tudatta velünk a Kwalee nevű kiadó és a Fallen Tree Games fejlesztőcsapata, hogy ezt a dátumot nem tudják tartani. Ami igazán nagy kár, mert az alább is látható videó alapján kifejezetten szórakoztatónak tűnik a program.

Egyébként a videójáték-ipart már önmagában reformáló „késés” alcímű trailerben igyekeztek egy csipetnyi humorral tájékoztatni: az Ordell nevű főszereplő elhibáz egy küldetést, ezért behívja őt a kapitány, hogy lecsessze, ennek részeként pedig azt mondja a fiatal rendőrnek, hogy még nem áll készen, „túl sokat [vállalt] túl korán”, ezért vissza kell mennie az akadémiára:

A kiadó és a fejlesztők természetesen bocsánatot kértek a játék késéséért. De ha minden jól megy, így sem kell annyit várni a The Precinctre, mint a következő Grand Theft Autóra, mert csak őszig tolták el a címet. Bár a tény, hogy az immáron néhány hónap múlva esedékes megjelenés pontos dátumát egyelőre eltitkolták, nem sok jót sejtett. Ami a csúszás okát illeti, bugokra és a játékmenet további polírozására hivatkoztak, vagyis egész egyszerűen úgy érezték, hogy augusztus közepére nem kerülne olyan állapotba a játék, hogy azt jól fogadná a közönség. Reméljük, hogy őszre összeáll az egész és tényleg annyira jó lesz, mint amennyire az lehetséges.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Komplett egészségközpont a karunkon – leteszteltük a Huawei Watch GT 5 okosóráit

Az elmúlt években annyi viselhető okoseszközt dobott piacra a Huawei, hogy újságíró legyen a talpán, aki számon tudja tartani a zsinórban érkező, különböző funkciókkal felturbózott modelleket. Hozzám a Watch GT okosóra-széria két legújabb tagja, a Watch GT 5 és a GT 5 Pro futottak be nemrégiben, amelyeket felválta, több napon keresztül viseltem, és ez idő alatt az alábbi vélemények fogalmazódtak meg bennem.