Meg sem kell várni a GTA 6-ot? Az Online-ban már nyomokban felfedezték a folytatást

Meg sem kell várni a GTA 6-ot? Az Online-ban már nyomokban felfedezték a folytatást

A GTA Online játékosok szerint gyanús, hogy a Rockstar Games a GTA 6-ból tesz be tartalmakat a frissítésekben. Most pedig egyértelmű bizonyítékot is találtak erre a gyakorlatra.

Az már biztosnak tűnik ezen a ponton, hogy a konzoljátékosok jövő ősszel megkapják a Grand Theft Auto széria következő darabját. A Take-Two CEO-ja viszont úgy beszélt a PC-s kiadásról májusban, mint ha A kertvárosi gettó egyik epizódjának megtekintése után ültették volna le interjút adni. Szóval csak annyit tudunk erről a változatról egyelőre, hogy „a hiány bizonyítéka nem a bizonyíték hiánya”, vagy jön, vagy nem, de az egyik biztos. Azonban most úgy tűnik, hogy lehet meg sem kell várnunk a GTA 6-ot, mert valójában már részben megkaptuk.

Egy DogWifDreads nevű Reddit-felhasználó akadt rá a Bottom Dollar Bounties nevű GTA Online frissítés tartalmai között arra a kozmetikai elemre, ami a GTA 6 első előzetesében is szerepelt már. A Silvered Layered Necklace egészen pontosan Lucia nyakában lógott a medencés jelenetnél – ez valószínűleg a legikonikusabb képkockája a teljes trailernek:

A Reddit-poszt alatti kommentek között egyébként volt olyan felhasználó is, aki egyenesen odáig ment, hogy szerinte az utóbbi időkben bekerülő GTA Online tartalmak, az autók és ruhák is a GTA 6-ból származhatnak. Szerinte ugyanis ezek az új tárgyak sokkal részletesebbek, kidolgozottabbak, mint amelyek ezelőtt jöttek. Ezt persze sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk. De igazából a munkaerő optimalizálása szempontjából nem lenne teljesen elképzelhetetlen, hogy ilyet tegyenek a fejlesztők. A Rockstar Gamesnél jelenleg mindenki a GTA 6-on dolgozik, talán egy pár fős csoport lehet, akiknek az a teljes állása, hogy életben tartsák a GTA 5-ös Online-t. Szóval ha van valami, amit csak bemásolhatnak, az megkönnyíti a dolgukat, miközben még hype-ot is generál. Win-win.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár