Throne and Liberty és Concord – Ezekkel játszunk a hétvégén

Throne and Liberty és Concord – Ezekkel játszunk a hétvégén

Gyakorlatilag egyetlen forint elköltése nélkül is szuperül szórakozhatunk.

Általában annyi új játékmegjelenés van egy héten, hogy simán összelehet belőlük szedni pár szuper címet a hétvégére, viszont most más a helyzet. Nem kaptunk túl sok újdonságot az elmúlt napokban, azonban ez nem jelenti azt, hogy hétvégén unatkozni fogunk, sőt. Több régóta várt játéknak is most zajlik a nyílt bétája, valamint ingyenes alkotásokból sincsen hiány. Nézzük tehát, hogy mikkel is játszunk a hétvégén.

Ezeket olvastad már?

 Avatar: Frontiers of Pandora 

A 2023-as év végén egy nagyszerű játékkal bővült az Avatar univerzum az Avatar: Frontiers of Pandora személyében. Most végre mi is becsatlakozhatunk a Na'Vi-khoz, hogy közös erővel megvédjük Pandórát. Elképesztő kalandok várnak ránk,a látványvilág pedig leírhatatlan, azt át kell élni. Július 28-ig ingyen játszható a konzolosok számára 5 órán át, vagy a "The Aranahe Clan" küldetésig.

 Throne and Liberty 

Egy újabb World of Warcraft kihívó a láthatáron? Az Amazon harmadjára is nekifut, hogy megszorongassa az MMO-k királyát, és maradandót alkosson a kategóriában. A Throne and Liberty kiváló esélyekkel indul, és a hétvégi nyílt béta alatt bárki kipróbálhatja. Bővebben ide kattintva olvashatsz róla.

 Nobody Wants to Die 

A hét folyamán debütált a Nobody Wants to Die, amire előzetesen sokan a 2024-es év talán leglátványosabb címeként hivatkoztak. A lengyel fejlesztőktől származó játék a 2329-es New York városában játszódik. Egy sötét hangulatú detektív kalandról van szó, mely minden eddiginél szebb jövőt tár elénk az Unreal Engine 5-nek hála. Ha az előzetes felébreszt valamit bennetek, akkor érdemes adni neki egy esélyt.

 Maid of Sker 

A Maid of Sker egy 2020-as túlélőhorror, amit a Wales Interactive fejlesztett és adott ki. Kóstolj bele ebbe a hátborzongató és véres brit történetbe, amely egy rémisztő magányos hotelben játszódik. Nézz szembe a legrosszabb rémálmaiddal, de ne ess pánikba, hiszen a legjobb úgy lesz, ha csendben tudsz maradni. Máskor 8 910 forintot kéne kiperkálnod érte, de most csupán pár kattintásodba fog kerülni, hogy kipróbáld ezt a játékosok által kimondottan kedvelt címet.

 Concord 

Augusztus 23-án debütál a PlayStation legújabb játéka, a Concord. Nemrég volt a játék zárt bétája, most pedig bárki kipróbálhatja a nyílt bétát. Annak ellenére, hogy a bemutatását követően rengeteg játékos érdeklődését felkeltette, csak egy maréknyi ember vágott bele abba, hogy még a megjelenés előtt felfedezze a játékot. Feltétlenül megéri kipróbálni ezt az 5v5 sci-fi shootert, ami reméljük nem veszik majd hamar a feledés homályába.

Kövess Minket!



Gamer szótár