Holnap indul a World of Warcraft legújabb kihívójának a nyílt bétája

Holnap indul a World of Warcraft legújabb kihívójának a nyílt bétája

Ez az idei év egyik legjobban várt MMO-ja, nem véletlenül.

Hiába a számtalan újonnan megjelenő MMO, valamiért egyiknek sem sikerül maradandót alkotnia, és a hónapok vagy évek alatt egyesével vesznek a feledés homályába. Sokak számára már vicces lehet, hogy a címben ismét egy World of Warcraft kihívóról van szó, azonban mi más célja lehetne egy friss játéknak, mint a trónfosztás? Az Amazon immáron harmadik éve próbálkozik, hogy elkészítse azt az MMO-t, amit a közösség mélyen a szívébe zár, azonban ez mindeddig nem sikerült. 2021-ben a New World, 2022-ban pedig a Lost Ark vett elég komoly startot, de mára a játékosbázisuk a nullához közelít. Most ismét előálltak egy projekttel, mely a Throne and Liberty nevet kapta, és aminek holnap indul a nyílt bétája.

A Throne and Liberty első ránézésre ígéretesnek tűnik – csak úgy mint az előző címeik –, és a sikerének titka talán abban lehet, hogy ötvözte ezen a műfaj játékainak a legjobb elemeit. A hatalmas nyílt világ változatos időjárással és élő eseményekkel vár bennünket, melyek hatására a térkép is dinamikusan változik. A játék középpontjában itt is a guildek vannak, az ázsiai dizájn mögött pedig mély PvP és PvE tartalmakkal találkozhatunk.

Mint fentebb is említettem, már holnap kipróbálhatja bárki a játékot, hiszen július 18 és 23 között lesz a nyílt béta. A játék cross-platform, így a PC-sek, a PS5-ösök és az Xbox Series X|S-esek is belekóstolhatnak az Amazon újdonságába. A Throne and Liberty egyébként szeptember 17-én debütál.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár