Leesett az állunk a World of Warcraft Unreal Engine 5-ös változatától

Leesett az állunk a World of Warcraft Unreal Engine 5-ös változatától

Még sohasem volt ilyen szép a játék!

A Turtle WoW üzemeltetői már többször olyan tartalmakat tártak a játékosok elé, melyek rengeteget hozzáadtak az eredeti MMORPG élményéhez – elég csak a Mysteries of Azeroth rajongói kiegészítőre gondolni, ami csodásan tovább szőtte az alapjáték történetét. Habár már több alkalommal láthattuk, hogy miként festene ez a legendás játék a korszerűbb, Unreal Engine 5-ös grafikával, a Turtle WoW-nak hála hamarosan valóban ki is próbálhatjuk. A fejlesztők a minap tettek közzé egy rövid YouTube-videót, melyben bemutatták új fejlesztésüket, amit Turtle WoW 2.0-nek neveztek el.

„Képzeljen el egy Classic+ WoW-élményt, amelyet az Unreal Engine 5 új életre kelt. Üdvözöljük a Turtle WoW 2.0-ban – egy új fejezet a Mystery of Azeroth-ban." – áll a játék leírásában.

A csapat fejlesztése egyaránt támogatja az eredeti verziót, és az általuk készült egyedi tartalmakat is, ráadásul ez lesz az első alkalom, hogy a World of Warcraft más platformokon is elérhető lesz, hiszen PC-n túl az Android-eszközökön is lehet majd pörgetni. Természetesen valamivel nagyobb gépigénnyel fog rendelkezni, de jól optimalizált végeredményre számíthatunk. A Turtle WoW 2.0 majd valamikor 2025 folyamán debütál, és ingyenesen elérhető lesz a játékosok számára. A brutális grafikai változtatásokon túl olyan újdonságokat is felfedezhetőek lesznek, mint például az új csalásvédelmi rendszer, a több felvehető küldetés és még sorolhatnám.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár