Játszanál az új, ingyenes Delta Force: Hawk Opsszal? Nem úgy van az!

Játszanál az új, ingyenes Delta Force: Hawk Opsszal? Nem úgy van az!

Rengetegen várják már, hogy belekóstoljanak a szimulált háborúzás egyik új fejezetébe.

Több tízezer játékosra számít már a PC-s alfa teszt során Shadow Guo, a Delta Force: Hawk Ops játékigazgatója. Hiába azonban a hatalmas érdeklődés, az eredetileg kitűzött dátumot el kellett mozgatni egy későbbi időpontra, ugyanis olyan hibák bukkantak fel egy zárt technikai erődemonstráció során, aminek a megoldása több időt vesz igénybe. Ez azt jelenti, hogy aki szeretett volna belevágni a teljesen ingyenes FPS-be, annak bizony újabb napokat, heteket, sőt lehet hónapokat várnia kell.

Ezeket olvastad már?

Mivel indul majd el a PC Alpha Test, ha tényleg megkapja a zöld lámpákat?

Guo ígérete szerint összesen három darab Hazard Operation, valamint két darab Havoc Warfare pálya várja majd az érdeklődőket. Összesen hat operátorral, számos fegyver és fegyvermódosítással készülnek a fejlesztők, vagyis egy szinte kész programot kapnak majd azok, akik jelentkeznek erre az exkluzív lehetőségre. Az ígéretek szerint "hamarosan" már tisztázódnak a körülmények, a hibákat (főleg technikai és lokalizácós) kijavítják, így nem lehet akadálya annak, hogy elsüljenek azok a fegyverek.

A Delta Force-sorozat legújabb fejezetéért a Team Jade csapata felel (a kiadást a TiMi Studio Groupsra bízták), nekik ez az első nagyobb szabású projektjük. Remélhetőleg a nagy nyomás nem töri meg őket, ugyanis a Call of Duty és a Battlefield mellett nem egyszerű betörni a lövöldözős videójátékok piacának ezen szegmensébe.

Kövess Minket!



Gamer szótár