Nem elég drága még? Season passt is kaphat az EA Sports FC 25

Nem elég drága még? Season passt is kaphat az EA Sports FC 25

Újabb mikrotranzakció jöhet az EA focis játékába, szóval kíváncsian várjuk, hogy lehet-e majd nélküle meccset nyerni Ultimate Teamben vagy sem.

Aki csak egy percre is komolyan vette az életében a FIFA-t vagy most már EA Sports FC-t, pontosan tudja, hogy nem elég a sikerhez megvenni a több tízezer forintos alapjátékot, majd annyit játszani vele, amennyit fizikailag lehetséges. A különböző online játékmódokban, mint például a FUT, nagyon sokat számít, hogy jó csapatunk legyen. A jó csapat pedig általában azt jelenti, hogy nyitni kell a pakkokat egyfolytában, hátha kihullanak az ikonok vagy egyébb OP lapok.

De a VG247 cikke alapján már nem csak emiatt kell aggódnia a játékosoknak. Mert a lap szerint a soron következő EA Sports FC 25-ben már season passok is lesznek. A Premium Tier Pass az Ultimate Team, a karriermód és a Clubs játékmódokban ad extra ajándékokat, aki pedig nem fizet be rá, ugyanabban az élményben részesülhet, mint az előző játékban. Vagyis legalább amiatt nem kell aggódni, hogy valamit elvesznek a fejlesztők az „ingyenes” tierekből. Ezt a hírt egyébként Karthik Venkateshan, az Ultimate Team producere is megerősítette azon az eseményen, ahol a 2K FIFA-járól is beszélt.

Ezeket olvastad már?

Richard Waltz, az UT-ért felelős vezető dizájner szerint a játékosok csak akkor fogják észrevenni a prémiummal járó előnyöket az ingyeneshez képest, ha magas szinten vannak. Ugyanakkor igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy a season pass „nem tartalmaz exkluzív ajándékokat, amelyek miatt muszáj lenne beszerezni”. Kíváncsian várjuk, hogy ez mennyire lesz igaz, mert Waltz szerint játékosokat, pakkokat is osztogatni fognak a prémium mellé, és gyanítjuk, hogy nem rosszakat.

Bár az EA FC 25-tel debütáló season pass ára egyelőre nem ismert, a többi mikrotranzakció mellé téve már egy kicsit túlzásnak tűnik, hogy még egy ilyet is bevezet a cég a focis játékába. A közönségét valószínűleg gyorsan megtalálja majd a híresen sokat költő Ultimate Team játékosok körében a prémium csomag. De érdemes észben tartani, hogy egy másik EA játékban, az Apex Legendsben, pont a héten sikerült kiverni a biztosítékot a battle pass átalakításával. Szóval hiába szeretnek valamit sokan, végtelen bőrt nem lehet lehúzni semmiről, mert egyszer csak elszakad a cérna és úgy döntenek a játékosok, hogy akkor inkább nem költenek egy fillért sem.

Kövess Minket!



Gamer szótár