Lehet, hogy hoppon és PS5 Pro nélkül maradunk?

Lehet, hogy hoppon és PS5 Pro nélkül maradunk?

PS6 még nagyon messze, de úgy tűnik a PS5 Pro is.

Már tavaly láttuk, hogy valószínűleg nem 2024 lesz a PlayStation legerősebb éve, már ami az exkluzív megjelenéseket illeti. Nincs The Last of Us 3, sem új God of War, de még a Marvel's Wolverine is odébb van. Persze multiplatform címek idén is jönnek Ps5-re, de hát a legtöbben mégis az exkluzív megjelenésekre kapják fel a fejüket. Volt azonban még egy aduász a Sony ujjában, méghozzá a PS5 Pro. Az a PS5 Pro, ami hivatalosan még nem is létezik, ellenben már szinte minden kiszivárgott róla.

Csak azt nem tudjuk, hogy mikor jelenhet meg a konzol. Jó ideig csak annyit lehetett hallani, hogy valamikor 2024-ben, aztán picit pontosították a szivárgásokat, hogy valamikor 2024 második felében, most pedig már senki nem tud semmit. Mindeddig az volt a mondás, hogy azok a játékok, amik szeptembertől jellennek meg, azok már kötelezően Ps5 Pro támogatással érkeznek majd, míg maga a konzol novemberben érkezhet. A legújabb, hitelesnek tűnő információk szerint viszont koránt sem ilyen vidám a helyzet. Tom Henderson, az Insider Gaming újságírója a napokban azt írta Twitteren egy rajongó kérdésére a PS5 Próval kapcsolatban, hogy

„Ha egyáltalán megjelenik idén!"

Később aztán próbálta menteni a menthetőt, hogy nem, szó sincs késésről, de hát egy ilyen egyértelmű választ nehéz félreérteni. Persze bízzunk benne, hogy nem lesz igaza és a PS5 Pro gond nélkül, még idén megérkezhet a játékosokhoz.

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár