A Once Human nem totojázik, 10 évnyi bünti jár a csalóknak

A Once Human nem totojázik, 10 évnyi bünti jár a csalóknak

Nem bánnak kesztyűs kézzel a Once Human csalóival.

Néhány napja jelent meg Steamen a Once Human c. túlélő-shooter, ami picit innen is, onnan is, mindenféle stílusból kever magának egy keveset, a végeredmény pedig úgy tűnik lenyűgözi a játékosokat. Milliók cuppantak rá az ingyenes játékra, ami persze közel sem tökéletes, mégis rendkívül szórakoztató. Olyan sokan játszanak a programmal, hogy az magukat a fejlesztőket, meg persze a játék mögötti szerverparkot is meglepte. Múlt hét hétvégén finoman szólva is összerogytak a szerverek a hatalmas játéktömeg alatt, amire a fejlesztőknek egyelőre csak ideiglenes megoldása volt.

A csalókra viszont annál inkább van hosszú távú megoldásuk. Hiszen ne legyen téveszméink, ahogy minden népszerű online játékban, úgy a Once Humanben is vannak csalók, nem is kevés! Szerencsére a fejlesztők nem igazán fogják vissza magukat. Azok, akik őrületes exploitokat használnak annak érdekében, hogy előnyhöz jussanak a játékban, bizony bant kapnak, de még mekkorát. A játék picivel több, mint 10 napos élete alatt már körülbelül 430 játékosra csapott le a banhammer, ráadásul 3600 napos, azaz majdnem 10 éves banokkal.

Persze mivel ingyenes a játék, elég beregisztrálni egy új Steam fiókot és már folytathatja az illető a csalást, de bízunk benne, hogy a Once Human anti-cheat rendszere jól működik majd hosszú távon is, és szépen sorban csapja majd ki a csalókat.

Kövess Minket!



Gamer szótár