Mégsem olyan menő a Deadpool valagával ellátott kontroller, mint azt elsőre gondoltuk

Mégsem olyan menő a Deadpool valagával ellátott kontroller, mint azt elsőre gondoltuk

Úgy tűnik, hogy manapság már semmi sem az, mint aminek elsőre látszik.

Most már tényleg csak napok kérdése, és végre megtekinthető lesz a mindenki által olyannyira várt Deadbool & Wolverine, ami harmadszorra hozza el nekünk az MCU legszórakoztatóbb karakterét, akit Ryan Raynolds játszik. A 2016-ban bemutatott, és egyáltalán nem egy szokványos szuperhős történetnek mondható Deadpool egyszerűen letarolta a mozikat, és ugyanez történt a 2018-as folytatás során is, így nem igazán volt kérdéses, hogy idővel érkezik-e a harmadik felvonás. Habár most jóval többet kell várnunk, az első visszajelzések alapján megérte türelmesnek lennünk. És ezen a ponton térjünk is rá a főhős hátsójával dekorált Xbox kontrollerre.

Ahogy az várható volt, a bemutatás előtti hetekben a csapból is a filmhez kapcsolódó tartalmak folytak, és a Microsoft egy külön erre az eseményre készített kontrollert is a piacra dobott, mely különleges design kapott, és melynek a hátoldalán egy 3D-s Deadpool fenék látható, és tapintható. Szó se róla, óriási húzás ez, így nem csoda, hogy az internet rögtön felkapta ezt a bizarr együttműködést, és tömegek kapnak az alkalmon – bár sajnos egyelőre csak a tengerentúlon lehet lecsapni rá. A kezdeti lelkesedés után azonban megérkeztek az első bemutatók és tesztek, melyek lehangoló eredményt hoztak.

Ahogy a felvételen is látható, "mindössze" egy mágneses kiegészítőről van szó. Az első benyomása mindenkinek az volt, hogy a kontroller valóban fenékalakot öltött, azonban a gyártók ezt az egyszerűbb és összességében teljesen érthető módját választották a megvalósításnak, habár szerintem sokkal menőbb az eredeti elképzelés. Ettől függetlenül még mindig egy szuper cuccról van szó, és legalább ha Ryan Raynolds hátsója útban lenne a játékunk során, akkor egy egyszerű mozdulattal megszabadulhatunk tőle.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár