Mi jobb az FC 24-hez, mint egy nagyképernyős TV? A szomszéd lakóház fala!

Mi jobb az FC 24-hez, mint egy nagyképernyős TV? A szomszéd lakóház fala!

Ilyen kreatív és laza megoldást kevés alkalommal láthatunk.

A nyár az általában a lazulásról és a kikapcsolódásról szól, de nem a gamerek körében. Ráadásul 2024-ben egy hónap futball ünnepet is tartottak, hiszen Németországban lezajlott az Európa-bajnokság, amelyet végül a legszebb és legjobb focit játszó Spanyolország nyert meg 2:1 arányban a rengeteget kritizált Anglia ellen.

Az EURO 2024 esemény egy ingyenes DLC formájában egyébként az EA FC 24-ben is tiszteletét tette, ezért sok játékos futott neki a virtuális tornának kedvenc együttesével. Bár az FC 24 már lecsengőben van, időnként még azért érdemes elővenni és játszani a haverokkal, akár online, akár lan körülmények között – utóbbi esetében arra gondolunk, hogy ketten lehuppanva a televízió elé nagy rangadókat lehet vívni. Az EA FC 25 eközben bemutatkozott, és bár nagyszerű trailerrel igyekezett lenyűgözni a kiadó a rajongókat, Törökországban viszont egy egészen különleges dolog ragadta meg a helyiek figyelmét, bár nehéz lett volna nem észre venni a dolgot, miután két barát úgy döntött, hogy a házukkal szemben lévő épület oldalára kivetítik a meccsüket.

A valódi futballban ugye nincs barátságos mérkőzés, és ez alighanem igaz az online világra is, nem véletlenül veszik meg évről-évre az EA Sports aktuális játékát, mivel mindenki ki szeretné magát próbálni és bebizonyítani, hogy ő az egyik legjobb. Két barát azonban a nem is olya távoli Törökországból egy másik szintre emelte a játék iránti szeretetét.

Ezeket olvastad már?

Az X-re felkerült videóban látható, hogy egy kivetítő segítségével a televízióról szépen kirakták a képet a szemközti lakóház falára, és a házuk erkélyéről élvezték a meccset egymás között:

Kövess Minket!



Gamer szótár