Ekkor érkezik Steamre az idei év egyik legmegosztóbb játéka, a Skull and Bones

Ekkor érkezik Steamre az idei év egyik legmegosztóbb játéka, a Skull and Bones

A játék minden téren megbukott, de a fejlesztők nem adják fel.

Az Ubisoft hosszú éveken át és rengeteg stúdió közreműködésével készítette a gigászi kalózos játékát, a Skull and Bonest. Sokan már azt hitték – teszem hozzá jogosan –, hogy soha nem lesz kipróbálható a végeredmény, azonban idén februárban megtörtént a csoda, és debütált a játék. A csoda része sajnos a megjelenésben ki is merült, ugyanis a játékosbázis messze túlnyomó részének hatalmas csalódást okozott az alkotás, olyannyira, hogy az idei év egyik, ha legnagyobb bukását tudhatja magáénak – itt érdemes megemlékezni a Suicide Squad: Kill the Justice League-ről. Ettől függetlenül a fejlesztők az ígéretükhöz híven komoly frissítéseket tartalmazó évadokkal látják el a játékot, és abban reménykednek, hogy új lendületre kaphat, amin az is segíthet egy kicsit, hogy hamarosan újabb felületen válik elérhetővé.

Ez a kisiklott akció-kalandjáték jelenleg is elérhető PlayStation 5-ön, Xbox Series S|X-en, valamint PC-n az Ubisofton keresztül. Nemrégiben viszont bejelentésre került, hogy még a nyár folyamán – augsztus 22-én – bekerül a Steam kínálatába is. „A Skull and Bones Steamen augusztus 22-én indul útnak! Készülj fel a könyörtelen nyílt tengeren való navigálásra, vívj brutális tengeri csatákat, és építsd fel saját birodalmadat.” – áll a beharangozóban.

Izgalmas lesz nyomon követni, hogy ez a lépés képes lesz-e kissé felbolygatni az állóvizet, vagy csak újra csalódott kalózokat navigál az Assassin’s Creed 4: Black Flaghez.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár