Lelövik a még 1 éve sem futó Mortal Kombat-játékot

Lelövik a még 1 éve sem futó Mortal Kombat-játékot

Úgy tűnik, hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket a sorozat legfrissebb címe.

A Mortal Kombat játékok általánosságban nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen a fennállása eltelt évtizedek alatt elképesztően komoly rajongói bázis épült ki a franchise köré, akik akár tűzön vízen átmenve is belevetik magukat a legújabb részekbe. A sorozat 2022-ben ünnepelte a 30. évfordulóját, amivel egy időben bejelentették, hogy hamarosan érkezik a Mortal Kombat: Onslaught, ami csak az App Store-on és a Google Playen keresztül lesz elérhető. NetherRealm Studios által fejlesztett cím végül 2023. október 17-én debütált, azonban a Warner Bros. a napokban bejelentette, hogy hamarosan teljesen lelövik a még egy éve sem futó játékot.

„A Mortal Kombat: Onslaught 2024.10.21-én leáll. A játékot 2024.07.22-én eltávolítjuk az App Store-ból és a Google Playről, a játékon belüli vásárlások pedig letiltásra kerülnek 2024.08.23-án. A játékosok 2024.10.21-ig élvezhetik a játékot. Megtiszteltetés volt létrehozni ezt a játékot a közösségünk számára.” – áll az X-en közzétett hivatalos bejelentésben.

Úgy tűnik annak ellenére, hogy a Mortal Kombat: Onslaught mindkét boltban szuper értékeléseket tudhat magáénak, nem váltotta be a vállalat hozzáfűzött reményeit ez az ingyenesen elérhető projekt, és inkább a jövőben már nem számolnak vele. Ez biztosan rengeteg mobiljátékost rosszul érint, de sajnos már nincsen visszaút, a tegnapi naptól le sem lehet tölteni, és október 21-én pedig véglegesen elérhetetlenné válik. Ettől függetlenül a vérbeli rajongók nem fognak unatkozni, hiszen a szintén tavaly debütált Mortal Kombat 1-hez, a mai napon Takeda Takahashi is csatlakozik.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár