Glen Powell a tornádó után is marad a szelek szárnyán, elkészül a Top Gun 3

Glen Powell a tornádó után is marad a szelek szárnyán, elkészül a Top Gun 3

Amit eddig csak sejteni lehetett, most végre beigazolódott.

Eddig csak találgatni lehetett, most viszont hivatalossá vált, hogy nekiláttak a Top Gun 3. részének. Ezt a készülő film egyik újdonsült színésze kotyogta el, miután egy podcastban arról számolt be, hogy szerződést kapott ő is. A beszélgetés során a Twisters sztárja, Daisy Edgar-Jones oldalán adott rövid tájékoztatást. A színészeket arról kérdezték, hogy melyik projekt lenne előbbre való: a „Normal People” folytatása Edgar-Jones-szal vagy a „Top Gun 3” Powell-lel? A válasz az utóbbi volt.

„Úgy értem, van már hozzá egy dátumom.” – mondta Powell, többé-kevésbé megerősítve, hogy már megvan a kezdési időpont, amikor nekilát majd a Top Gun 3-nak. Nem tiszta, hogy ez mit is jelent pontosan. Vajon akkor lát majd neki újra az edzésnek vagy esetleg a tényleges forgatás kezdetéről számolt be? Powell ennél többet viszont nem mondott Top Gun 3-mal kapcsolatban.

Januárban láttak először napvilágot azok a hírek, miszerint a Paramount Pictures nekilátott előkészíteni a nagysikerű franchise harmadik részét. A terv elvileg az, hogy Powell újra összeáll az előző filmek sztárjaival, Tom Cruise-zal és Miles Tellerrel. Korábban azt is elkotyogta, hogy amikor a harmadik film fejlesztésének híre felröppent az interneten, rengeteg érdeklődő sms-t kapott.

„Az emberek úgy néztek rám, mintha tudnám, hogy mi folyik itt. Hamarosan bejelentünk néhány vicces dolgot... de ez bizalmas volt számomra. Állandóan beszélek [Joseph] Kosinski-vel, Cruise-zal és Jerry-vel [Bruckheimer]. Történnek dolgok, és ez nagyon izgalmasan hangzik. Nem tudom, mikor megyek vissza... biztos vagyok benne, hogy valamikor a jövőben vár rám egy repülőgép.”

Powell a Top Gun második felvonásában Jake 'Hangman' Seresin hadnagyot alakította, és a 2022 májusában debütáló film 1,4 milliárd dollárt hozott a konyhára, ezzel minden idők 11. legnagyobb bevételt hozó produkciója lett azon a nyáron – összességében pedig a 13., ha nem csak a nyarat vesszük figyelembe.

Ezeket olvastad már?

Ha minden igaz, akkor a stúdió a Top Gun: Maverick társszerzőjét, Ehren Krugert kérte fel az akciófilm folytatásának szkriptjéhez, és azt remélik, hogy a film rendezője, Joseph Kosinski is visszatér. Az új forgatókönyvvel kapcsolatos tárgyalások tavaly év végén kezdődtek, de elvileg még mindig van néhány akadály, amit orvosolni kell: Cruise-nak és a társulatnak alá kell írnia a végleges változatot.

Kövess Minket!



Gamer szótár