Megéri végigülni a Deadpool és Rozsomák stáblistáját? - Itt a válasz!

Megéri végigülni a Deadpool és Rozsomák stáblistáját? - Itt a válasz!

Marvel Jézus tényleg menteni az MCU-t?

Megérkezett a magyar mozikba is a nyár legjobban várt filmje, a Deadpool és Rozsomák, amitől sokan egyenesen a Marvel Filmes Univerzumának megmentését remélik. Egyelőre megoszlanak a vélemények, hogy a film tényleg megváltja-e az MCU-t, abban viszont a legtöbben egyetértenek, hogy a Deadpool és Rozsomák egy vicces, vérgőzös, látványos és szórakoztató film, amire simán beülhetnek még azok is, akik már évekkel ezelőtt kiábrándultak az MCU-ból.

PC Gurus munkatársunk már látta is a filmet, spoilermentes kritikájából ismerhetitek meg közelebbről Ryan Reynolds és Hugh Jackman közös kalandját.

Valószínűleg óriási anyagi siker elé néz a film. Már az előzetes jóslások is meredekek voltak, de most már úgy tűnik, hogy a film még azokat is túlszárnyalhatja majd.

A legfontosabb kérdésre viszont még nem kaptunk választ. Megéri végigülni a film stáblistáját? Igen, kapunk extra jelentet a film végén, ám az némiképp csalódást keltő lehet. Hiszen ezúttal a stáblistás jelenet nem vetít előre semmit sem az MCU-ból, egyszerűen egy extra poén.

Kövess Minket!



Gamer szótár