Tartsd a markod, mert 30 ezer forintnyi ajándékot ad az Epic Games

Tartsd a markod, mert 30 ezer forintnyi ajándékot ad az Epic Games

Nem aprózta el ingyenes játékainak felhozatalát az Epic Games Store ezen a héten sem.

Ha eddig valamiért nem akartál félni vagy játéktermet üzemeltetni, akkor jó hír, hogy már ingyen nem is teheted meg ezeket az Epic Games Store szponzorációjával, hiszen a Maid of Sker és az Arcade Paradise is kikerültek az ingyenes kínálatból, amint ötöt ütött az óra csütörtök délután. Mondjuk ha nem vagy oda a vérengző nyulakért és a testmozgásért sem, akkor lehet nem ez lesz a te heted. De mielőtt erről döntenél, hallgass meg minket a legújabb epices ajánlat kapcsán!

F.I.S.T.: FORGED IN SHADOW TORCH

2021-ben debütált a TiGames által fejlesztett, és mind a kritikusok, mind a játékosok által elismert F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. Nem ez az első alkalom, hogy ingyenesen kínálja az Epic Games, de valószínűleg ők is tudják, hogy kihagyhatatlan élményről van szó, ezért kerülhetett be a vetésforgóba újfent. Ha az előző évek során valamilyen okból kifolyólag nem adtad a könyvtáradhoz ezt az igazán különleges alkotást, akkor most tényleg nincs miért haboznod. Fedezz fel egy különleges állatokkal teli világot ezen a Metroidvania stílusú térképen, és válasz helyzethez illően a három teljesen eltérő képességekkel rendelkező fegyver közül – ököl, fúró és korbács. Izgalmas harcok és gyönyörű környezet vár rád a játékban, ráadásul mindez alapjáraton 8 280 forintodba kerülne, és most teljesen ingyen van. Kell ennél több?

Olympics Go! Paris 2024

Várjunk csak, ez nem egy eleve ingyenes játék? De bizony! Akkor mégis mit keres itt? Remek kérdés, a válasz pedig pofonegyszerű: az Epic Games Store-ban 11 exkluzív skint lehet vásárolni az olimpiai játékhoz, ezek pedig valamilyen számunkra ismeretlen okból kifolyólag 19 620 forintba kóstálnak. Tényleg ne kérdezze meg senki sem, hogy ezt miből számolták ki, inkább örüljünk annak, hogy voltak olyan jófejek a boltnál, hogy most ingyen hozzánk vágják őket.

Ha érdekel a , akkor semmi mást nem kell tenned, mint hogy ellátogatsz az Epic Games Store-ba, a kosárba teszed a játékokat, majd „kifizeted” az ingyenes tételeket bármilyen fizetési mód hozzáadása nélkül. Jó szórakozást hozzá!

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár