Túl sok az anomália a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben, késik a játék megjelenése

Túl sok az anomália a S.T.A.L.K.E.R. 2-ben, késik a játék megjelenése

Visszavár a Zóna, de egy picit később.

Ma reggel már volt egy furcsa gondolatom, ugyanis évek óta előrendelés alatt áll nálam a S.T.A.L.K.E.R. 2 gyűjtői kiadása és ma reggel új email fogadott, miszerint hozzá csapnak valami kis extra ajándékot a rendeléshez. Egyből átfutott az agyamon hogy remélem nem kompenzációs ajándék egy esetleges újabb késés miatt és úgy tűnik igazam lett. Persze nem lehet kijelenti, hogy az extra ajándék ezért jelent meg a csomagban, de azért furcsa. 

Hiszen a S.T.A.L.K.E.R. 2 valóban ismét késik, a fejlesztők néhány perce jelentették ezt be. Szeptember 5-ről november 20-ra csúszik a játék megjelenése, azaz majdnem két hónapnyi extra időt kérnek a devek, hogy kigyomlálják a játék azon anomáliát, amik nem valóak a játékba, vagyis a bugokat.

Ez már a játék sokadik halasztása, de a rajongók még mindig lelkesek, köztük én is. A Twitter poszt alatt is többségben vannak azok a kommentelők, akik nem dühösek a devekre, azt írják nyugodtan dolgozzanak, nem számít a késés, csak a játék legyen jó. És valóban ez a jó hozzáállás, nem csak a S.T.A.L.K.E.R. 2, de minden más játék esetében is.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl 2024. november 20-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és a Game Passbe is!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN