A PlayStation 5 legjobb feneke PC-n is megbabonázhatja a játékosokat

A PlayStation 5 legjobb feneke PC-n is megbabonázhatja a játékosokat

Egy hirdetés ismét többet árult el a kelleténél.

Természetesen, ahogyan az lenni szokott, most is a rajongók szemfülessége hívta fel rá a figyelmet, hogy a Shift Up toborzási oldalán található néhány érdekes álláshirdetés. Ezek leginkább arra utalnak, hogy megvalósulhat a Stellar Blade PC-s portja.

Az egyik ilyen posztban egy Combat Designer-t keresnek a PC-s fejlesztéshez. Továbbá olyan személyeket szeretnének találni egy új projekthez, aki hazai fejlesztésű AAA konzolos akciójátékokhoz szeretne jól festő összecsapásokat létrehozni. Ez a közösség egyes tagjai szerint egyértelműen a Stellar Blade-re vonatkozik, mintsem egy másik IP-re.

2024 májusában olyan hírek láttak napvilágot, hogy a Shift Up már a Stellar Blade PC-s portolását fontolgatja, mert olyan jól teljesített a játék a Sony konzolján. Az új címből, amely elsősorban arról vált híressé, hogy tökéletesre alkották meg benne a főhősnő popsiját, a becslések szerint tavaly júniusig 1 millió darabot adtak el.

Kim Hyung-Tae vezérigazgató korábban úgy fogalmazott, hogy nem nyilatkozhat a Stellar Blade PC-s portjáról egy szerződéses miatt. Fontos azt is megjegyezni, hogy a Shift Up sem erősítette meg egyelőre a PC-s port érkezését.

A rajongók emellett széles körben dicsérték a Ghost of Tsushima Director's Cut PC-s verzióját, amikor az 2024 májusában megjelent. Nem véletlen tehát, hogy ez a trend folytatódik, miszerint az exkluzív PlayStation címek előbb utóbb csak ellátogatnak személyi számítógépekre is – nem is kell messzire menni, ősszel jön a God of War Ragnarök is.

A Combat Designer beosztáson kívül a „szörnyek létrehozására” szolgáló Battle Designert is keres a cég egyébként, és egyesek szerint ez a megnevezés már a jövőbeli tartalmakat is jelentheti. A új lények a korábban kiadott Stellar Blade road map kapcsán egy esetleg DLC-re, illetve folytatásra utalhatnak.

A Stellar Blade először 2024 áprilisában jelent meg PlayStation 5-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár