Vége a várakozásnak, megérkezett a Fallout London

Vége a várakozásnak, megérkezett a Fallout London

A Fallout széria történetében először hagyhatjuk a hátunk mögött Amerikát, hála a teljesértékű játékkal felérő London modnak.

Egy tökéletes világban ezt a cikket már valamikor tavasszal megírhattuk volna. Csak aztán jött az elképesztő sikert arató Fallout-sorozat, és a spektrum másik végére helyezhető, borzalmas minőségű Fallout 4 next-gen frissítés. A Fallout: Londont, az évek óta várt modot sajnos el kellett halasztani a Bethesda ügyetlenkedése miatt. De most hogy itt van, azt kell mondjuk, nem volt hiábavaló a várakozás, mert valami parádésan fest az Amerikát maga mögött hagyó, immáron az atomháború után éledező londont bemutató modifikáció!

A Team Folon csapata az utolsó pillanatra hagyta a megjelenési dátum bejelentését, és még tegnap sem volt teljesen tiszta, hogy ha a mai napon kiadják, akkor egészen pontosan ez mikor is fog megtörténni. Aztán egyszer csak megjelent egy új előzetes a délutáni órákban, aminek a végén azt a szöveget olvashattuk, amelyet a Fallout-rajongók évek óta szeretnének: már elérhető!

Mivel a Fallout: London egy, a teljes Fallout 4-et felülíró mod, egyenesen a GOG-ra kell menni érte, hogy letölthessük. Ha ezen a platformon van meg a Fallout 4: GOTY Edition, akkor egész egyszerű a telepítés, hiszen ingyen megszerezhetjük, telepíthetjük azt, majd csak a felhőmentéseket kell kikapcsolni a játék élvezéséhez. A steames procedúra ennél egy fokkal bonyolultabb, hiszen ott a mod gogos letöltését követően még vissza is kell állítani a játékot a next-gen frissítés előtti állapotra egy külön erre fejlesztett eszközzel, amint a Nexus Mods oldalán lehet beszerezni az instrukciókkal egyetemben. A megjelenéssel és a visszaállítással kapcsolatban érdemes felkeresni a Team Folon oldalát is, ha biztosra akarsz menni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár