Egy minden eddiginél betegebb előzménysorozattal bővül a The Boys univerzuma

Egy minden eddiginél betegebb előzménysorozattal bővül a The Boys univerzuma

Soldier Boy és Stormfront különös kalandba keveredik a hírek szerint.

A Boys univerzuma tovább bővül, miután egy újabb spinoffot jelentettek be hozzá a San Diego-i Comic Conon. A Prime Video rendkívül népszerű szuperhősös sorozatának előzményeként szolgál majd az új széria, melynek a címe Vought Rising, a főszereplői pedig Jensen Ackles és Aya Cash lesznek – előbbi Soldier Boy, utóbbi pedig Stormfront bőrébe bújhat majd ismét.

A hírt Jensen (személyesen) és Cash (videón keresztül) a The Boys Comic-Con paneljén leplezte le, és már ezzel sikerült megalapozniuk a helyszínen a hangulatot, hiszen a rajongók óriási lelkesedéssel fogadták a hírt.

„Izgatottan várjuk, hogy elhozzuk nektek a következő elborult sorozatot a The Boys világából.” - mondta Kripke és Grellong, mielőtt fellebbentették a fátylat az előzménysorozat korszakáról és előzményeiről.

„Ez egy csavaros gyilkossági rejtély a Vought eredetéről az 1950-es években, Soldier Boy korai hőstetteiről és a rajongók által Stormfront néven ismert Supe ördögi manővereiről, aki akkoriban Clara Vought néven futott.” – mondták, majd hozzátették: »Alig várjuk, hogy felrobbantsuk az agyatok és megzavarjuk a lelketek ezzel a vérben és V-komponensben áztatott, pikáns, mocskos sagával«.

Az első képet is bemutatták, hogy még jobban izgalomba hozzák a közönséget:

Az Ackles által életre keltett Soldier Boy és Aya Cash Stormfrontja hasonló eredettörténettel rendelkezik. Soldier Boy az első amerikai, nem öregedő Supe, akit Frederick Vought a második világháború alatt alkotott meg. Stormfront pedig Frederick Vought első sikeres tesztalanya volt a Compound V-nél, és hozzáment feleségül, mielőtt az Egyesült Államokba költöztek volna.

Ezeket olvastad már?

Eközben arra is fény derült, hogy Jensen Ackles a The Boys 5. évadában is visszatér, és újra eljátssza az előbb felvázolt szerepét. Ez azonban még odébb van, hiszen maga Karl Urban számolt be róla, hogy valószínűleg még évekre vagyunk a befejező szezon bemutatójától.

Kövess Minket!



Gamer szótár