Még GTA 6 is hamarabb lesz, mint The Boys 5. évad

Még GTA 6 is hamarabb lesz, mint The Boys 5. évad

Egy ideig még senki ne tervezzen a The Boys ötödik évadával.

Az Amazon díjnyertes szuperhős-szatírája, a The Boys ugyan megkapja az ötödik szezonját, de egyben ez lesz az utolsó is. A negyedik évad már berobbant a képernyőkre, és a rajongók nem véletlenül várták, viszont az lezárásról egyelőre nem volt még hír, hogy mikor landolhat a streamingszolgáltatás kínálatában.

Legalábbis egészen mostanáig, a Billy Butchert játszó Karl Urban ugyanis megosztott néhány képet a forgatásról, ámbár azt is hozzátette, hogy csak 2026-ban találkozunk velük újra. Érdemes tehát felkészülni egy kissé hosszú várakozásra, addig pedig be kell érni a negyedik évaddal, de akár az egész eddigi kalandot is újra lehet nézni, és figyelemmel követni hogyan alakul Homelander és Sage nővér aljas tervének 2. fázisa Amerika ellen.

Karl Urban az Instagram-fiókján közzétett bejegyzésében erősítette meg, hogy a The Boys utolsó évadát csak 2026-ban kezdik el streamelni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Karl Urban (@karlurban) által megosztott bejegyzés

„Az illusztris Jeffrey Dean Morgan-nel dolgozni minden nap a napom legjobb része volt. Ez minden @theboystv egyelőre emberek. Találkozunk 2 év múlva (bárcsak hamarabb lenne) az utolsó évaddal a Prime Videón.” – írta Urban.

A legutóbbi évad befejezésével a The Boys hihetetlenül messzire került a forrásanyagtól (amely egyébként egy 2006-os Dynamite képregénysorozat Garth Ennis-től és Darick Robertson illusztrátortól), vagyis csak találgatni lehet, hogyan zárul majd le a széria története.

Arról, hogy miért ér véget a sorozat az 5. évaddal, Erik Kripke, a sorozat készítője korábban így nyilatkozott:

„Részben ez egy ilyen fura, hülye forgatókönyvírói dolog, de a három és az öt a mágikus számok a forgatókönyvek során.

„A filmeknél három, a tévésorozatoknál az öt. Az öt pedig egyszerűen jó kerek számnak tűnik. Elég ahhoz, hogy elmesélje a sztorit, és elérhetjük a tetőpontot is anélkül, hogy túlságosan is elnyújtanánk a dolgokat. Nehéz volt, mert nem tudtam mindenkinek rögtön elmondani, de most már nagyon örülök, hogy végre eljutott mindenkihez a hír.”

A Kripke által 2019-ben elkészített The Boys az Amazon Prime Video egyik legfontosabb műsorává vált, további két sikeres spinoffal a háta mögött, így tehát nem véletlen, hogy a rajongók szomorúan vették tudomásul a lezárást. A szolgáltató viszont még nem akar lemondani a brandről, mivel egy harmadik spinoff, a The Boys: Mexico már fejlesztés alatt áll.

Kövess Minket!



Gamer szótár