Vasember Gotham védelmezője, Superman meg Hulk haverja?

Vasember Gotham védelmezője, Superman meg Hulk haverja?

Elképesztő, hogy sokan mennyire nem vágják éppen mit is néznek. Akadnak olyanok is, akik Feige-t dicsérték a Kék Bogár miatt.

A Marvel Studios és a DC Comics az elmúlt évtizedekben folyamatosan versengett egymással, és bár az MCU sokkal nagyobb hatással volt a filmes iparra és a rajongókra, mindkét oldalon akadtak – főleg az előbbinél – hatalmas kasszasikerek, amelyek milliárdos bevételt hoztak a konyhára. James Gunn eközben megkapta a lehetőséget, hogy újraindítsa a DCU-t, a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige azonban egy cseppet sem aggódik a konkurencia miatt.

A CinemaBlendnek az új Deadpool és Wolverine promóciója kapcsán Feige azt is bevallotta, hogy igazából izgatottan várja Gunn új univerzumát. Már a 2025-ös Superman forgatásán készült paparazzi felvételeket is megtekintette, és bizony nagyon szeretné már látni a kész művet. Ami a két hatalmas szuperhős-stúdió közötti versenyt illeti, Feige nem nyugtalankodik, mert szerinte az emberek zöme nem tudja megkülönböztetni a két világot egymástól vagy szimplán nem érdekli őket a különbség.

„Láttam a paparazzi felvételeket, amiket biztosan mindenki más is látott már. Szerintem nagyszerűen fest eddig. James a legjobb”.

Arra a kérdésre, hogy jó-e a Marvel stúdiónak, ha a DC versenyképes, Feige így válaszolt:

„Igen, erre mindig is igent mondtam, mert egyrészt nagyszerű filmeket akarok látni, másrészt pedig azt akarom, hogy pazar filmek menjenek a mozikban, amire a közönség is bátran beülhet. Érdemes emlékeztetni őket arra, hogy moziba járni egy hihetetlen és egyedülálló érzelmi tevékenység, a mi filmjeinken túl is. A Twisters ezen a hétvégén túlszárnyalja az eredeti elképzeléseket, bár én még nem láttam, de alig várom, hogy megtekintsem, szóval ez izgalmas.

Amikor a konkurenciáról van szó, ahogy mondani szokták, sokan nem ismerik a különbséget. Valaki épp most mondta nekem, hogy 'gratulálok a Blue Beetle-hez'. Az emberek nem tudják egyszerűen megkülönböztetni a két világot.”

Ezeket olvastad már?

A Marvel Studios elnöke régi szuperhősrajongó, és gyakran hangoztatta már a pozitív véleményét mindkét stúdió munkáival kapcsolatban. Nemrég pedig még az MCU és a DCU közötti együttműködés lehetőségével is foglalkozott, amit nem vetett el teljesen. Megjegyezte azonban, hogy mindkét stúdió jelenleg nagyon elfoglalt, és jelenleg „nincsenek tervek” az összefogásra.

Kövess Minket!



Gamer szótár