Tragikus haláleset történt az új Superman-film forgatásán

Tragikus haláleset történt az új Superman-film forgatásán

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért végzett magával a Superman stábjának egyik tagja.

Míg a Marvel éppen lubickol a frissen a mozikba kerül Deadpool és Rozsomák sikerében, addig a DC és az irányítást átvett James Gunn továbbra is vár, serényen dolgozik a háttérben, hogy 2025-ben újult erővel születhessen újjá a DC filmes univerzuma. Ennek első lépése lesz az új Superman-film, aminek forgatása jelenleg is tart, ám most szörnyű tragédia árnyékolja be a munkálatokat.

Szerda reggel, valamivel 7 óra előtt holtan találtak egy nőt a stúdió melletti parkolóban. Később a rendőrség megerősítette, hogy a nővel lőfegyver végzett és minden kétséget kizáróan saját magát sebesítette meg, öngyilkos lett. Az Atlanta közelében lévő Trilith Studios területén dolgozik a stáb - sok más csapat és projekt mellett - és bár sem a rendőrség, sem a Teamster szakszervezet nem adott ki részleteket a stábtagról, a média úgy tudja, hogy a nő kifejezetten a Superman-film stábjának egyik tagja volt. Erre utal az is, hogy James Gunn még aznap reggel összehívta a teljes stábot, beszámolt a történtekről és mindenkit hazaküldött.

Az új Superman valamikor 2025-ben kerülhet a mozikba, David Corenswet (Clark Kent/Superman), Rachel Brosnahan (Lois Lane) és Nicholas Hoult (Lex Luthor) főszereplésében.

Kövess Minket!



Gamer szótár