VIDEÓ: Új szintre emeli a vadászatot a Hunt: Showdown 1896

VIDEÓ: Új szintre emeli a vadászatot a Hunt: Showdown 1896

Hamarosan új fejezet veszi kezdetét a játék történetében.

A minap számoltunk be róla, hogy habár a Crytek nem tett hivatalos bejelentést arról, hogy készülne a Hunt: Showdown folytatása, a felbukkant Hunt: Showdown 1896 besorolása arra enged következtetni, hogy hamarosan érkezik a következő rész, vagy, hogy az augusztus új generációs frissítés tartalmaz elég újdonságot ahhoz, hogy új besorolást kaphasson – erről ide kattintva olvashatsz bővebben. Szerencsére nem lebegtünk sokáig bizonytalanságban, hiszen tegnap a délutáni órákban a fejlesztők bemutatták, hogy a jövőben pontosan mire is számíthatunk a közkedvelt PvEvP fejvadász játékuk kapcsán.

Először is megerősítésre került, hogy a Hunt: Showdown 1896 a várva várt frissítés maga, ami augusztus 15-én startol, és egy „teljesen új élményt” is tartalmaz – a fejlesztők szerint ezzel kezdődik a játék következő fejezete. A frissítés tartalmazni fog egy vadonatúj pályát – Mammon's Gulch –, ami a Colorado-i Sziklás-hegységbe repít bennünket, ezzel még több függőleges területet a kalandhoz adva. A cím alapján az időben is jócskán előreugrunk, valamint a Mammon's Gulch-ra az első pályaként hivatkoznak, ebből kiindulva pedig a jövőben több is érkezhet. Erről egy rövid videó is készült.

Az új térkép leégett városokat, eddig ismeretlen fenyegetéseket rejtő barlangokat, kilátópontok sokaságát, és néhol buja növényzetet fog tartalmazni. A rajta dolgozók elmondása alapján, az eddigi legkifinomultabb területről beszélhetünk. Fontos hozzátenni, hogy idővel az eredeti pályák is kapnak kisebb ráncfelvarrást, azonban ehhez pontos dátumot még nem közöltek. Augusztus 15-én veszi kezdetét a sok finomságot tartalmazó új fejezet, amit a tulajdonosok ingyen frissíthetnek majd le.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár