Ingyen zombikat és kardozást hoz az Xbox, hogy jól teljen a hétvége

Ingyen zombikat és kardozást hoz az Xbox, hogy jól teljen a hétvége

Ha nem tudsz betelni az e heti Xbox Free Play Days ingyenes próba lehetőségeivel, akkor jó hír, hogy elképesztő akciókkal veheted meg az összes játékot.

Megszokhattuk már, hogy a hétvége közeledtével az Xbox-tulajoknak mindig készül valami jósággal a Microsoft. Ezen a héten sem hazudtolta meg magát a redmondi cég, hiszen összesen négy játékba kóstolhatnak bele a platformon játszók a következő napokban, hála a Free Play Days ajánlatainak. Ezúttal a sivatagi kalandoktól a csatatereken és horrorokon át a zombik elleni túlélésig igen széles a kínálat, és ami a legjobb, hogy akad köztük olyan is, amihez még egy Game Pass előfizetés sem kell.

Sand Land

A Bandai Namco akció-RPG-je limitált ideig, mindössze öt órán keresztül szórakoztathat Game Pass nélkül. De ha ez idő alatt megtetszik, akkor most akciós áron, 23 990 forint helyett 16 070-ért a tiéd is lehet.

Unturned

A FunLabs zombis multijához már kelleni fog egy Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate, hogy beleáshasd magad, de cserében július 28. 9 óráig annyit pörgetheted a haverokkal, amennyit csak szeretnéd. A korai hozzáférésben 2014-ben, teljes egészében 2017-ben megjelent játék annak idején a legnépszerűbbek egyik volt az egyszerűsége ellenére is. Szóval ha eddig nem próbáltad, akkor ez most egy remek lehetőség. Ha pedig megtetszik, akkor 7 690 forint helyett csak 3 075-öt kóstál Xboxon.

Ezeket olvastad már?

Dead by Daylight

Miközben az új, egyjátékos horrorjátékukon dolgoznak a Dead by Daylightért és az Until Dawnért felelős stúdiók, érdemes lehet elővenni a Behaviour Interactive klasszikus, asszimetrikus multiját, ami most szintén elérhető a Free Play Days kínálatában. Ehhez bizony kelleni fog egy Game Pass Core vagy Game Pass Ultimate előfizetés, de cserében garantált szórakozást nyújt majd, ahogyan a generátorok között rohangálva mindenféle legendás horrorfilmes gonoszok elől menekülsz a csapatoddal. És ami még jobb, hogy most 10 275 forint helyett mindössze 4 110 forintot kell otthagyni érte a kasszánál.

For Honor

Az Ubisoft vikingeket és szamurájokat egymásnak eresztő csataszimulátora hol kihal, hol feltámad, de azért mindig van egy dedikált rajongói tábora, akik képtelenek elszakadni tőle, hála a jobbnál jobb frissítéseknek. Ezért ha jön egy, a mostanihoz hasonló ingyenes próba lehetőség, általában gyorsan megtelnek a szerverek noobokkal, akik csak arra várnak, hogy lekaszaboljuk őket. Csak az az egy fontos, hogy a kard jó végén legyünk ilyenkor. A For Honor kapcsán az egyetlen üröm az örömben, hogy ennek az ingyenessé válásához várni kell még pár napot, csak augusztus 1-től lesz játszható. De ha valamiért nem tudsz addig várni vele, akkor jó hír, hogy már most is akciósan beszerezhető: 10 400 forint helyett csak 1 560-at kérnek érte Xboxon, ami már szinte rablás.

Kövess Minket!



Gamer szótár