Cybertruck és Vasember – Ezekkel játszunk a hétvégén

Cybertruck és Vasember – Ezekkel játszunk a hétvégén

Ha lövöldöznél, ha autót vezetnél, vagy ha állatok bőrébe bújnál is találsz itt magadnak elfoglaltságot.

Ismételten egy viszonylag eseménytelen heten vagyunk túl játékmegjelenések terén, de szerencsére ez most sem jelent akadályt abban, hogy találjunk néhány szuper címet a hétvégére. Alább megtekinthetitek, hogy mi mely játékokat vesszük elő a napokban, melyek között ingyeneseket is találtok.

Ezeket olvastad már?

 F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch 

2021-ben debütált a TiGames által fejlesztett, és mind a kritikusok, mind a játékosok által elismert F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch, amit nem ez lesz az első alkalom, hogy ingyenesen bocsát rendelkezésünkre az Epic Games. Ha az előző évek során valamilyen okból kifolyólag nem adtad a könyvtáradhoz ezt az igazán különleges alkotást, akkor most nincs miért haboznod – kattints ide. Fedezz fel egy különleges állatokkal teli világot ezen a Metroidvania stílusú térképen, és válasz helyzethez illően a három teljesen eltérő képességekkel rendelkező fegyver közül – ököl, fúró és korbács. Izgalmas harcok és gyönyörű környezet vár rád a játékban, ráadásul alapjáraton 8 280 forintodba kerülne.

 Marvel Rivals 

A napokban kezdetét vette a Marvel-karakterekkel teletömött Overwatch másolat zárt bétája, mely alatt már most sikerült leköröznie haldokló vetélytársát. A korábban hozzáférést kérő, és kapó játékosok, egészen augusztus 5-ig pörgethetik. Az első visszajelzések kimondottan pozitívak, így ha korábban jelentkeztél a tesztre, akkor mindenképpen érdemes adnod neki egy esélyt. Aki pedig nem, az se csüggedjen, hiszen idővel mindenki számára ingyenesen elérhető lesz.

 Call of Duty: Modern Warfare 3 

Habár soha nem fogjuk a franchise legjobb húzásai között emlegetni a Call of Duty: Modern Warfare 3-at, jelenleg ez a legjobb választás, ha az Activision lövöldéjét pörgetnénk. A Game Pass előfizetőknek pedig egyenesen bűn lenne kihagyni, hiszen ez lett az első CoD-játék, ami bekerült a kínálatba.

 Remnant 2 

Az első rész is egy kiemelkedő co-op soulslike lövölde volt, és a tavaly július 25-én kiadott folytatással is sikerült maradandót alkotnia a fejlesztőknek. Az emberiség utolsó túlélői között vagy, és a te feladatod, hogy szembeszállj a földre szállt istenszerű lényekkel. Játékosok tömegeit vonzotta be, akik egyszerűen imádták, ennyien pedig nem tévedhetnek.

 Rocket League 

A Tesla Cybertruck az online térben is terjeszkedik, hiszen a héten bekerült a Fortnite és a Rocket Leauge játékokba is. Utóbbiba a labdát kergetve irányíthatjuk, és vagány mutatványokat tanulhatunk a vezetése közben. Most még az elsők között lehetsz, akik gólt szereznek ezzel a behemóttal. Ráadásul az Epic Games játéka teljesen ingyenes.

Kövess Minket!



Gamer szótár