„Inkább nézek 24 órán át ki...ott Paw Patrolt

„Inkább nézek 24 órán át ki...ott Paw Patrolt" - Így vélekedik Ryan Reynolds a saját filmjéről

Te mit néznél szívesebben? Zöld lámpást vagy Paw Patrolt?

Nincs még egy hete sem, hogy berobbant a mozikba a Deadpool és Rozsomák, de máris rekordot döntött a film. Az MCU berkein belül persze vannak filmek, amik jobb hétvégével nyitottak, de nincs min szégyenkeznie a Deadpool és Rozsomáknak sem, minden idők legjobb R-besorolású nyitóhétvégéjét pedig máris elkönyvelhetik maguknak. Nagyot fog kaszálni a film és a stúdió, még akkor is, ha bőven lehet kritikával élni a Deadpool és Rozsomák felé. A film közel sem tökéletes, de mégis annyira vicces, őrült és szórakoztató, ami nagyon hiányzott már az MCU-ból.

Ryan Reynolds egyszerűen erre a szerepre született, ahogy Rozsomákot sem tudjuk elképzelni Hugh Jackman nélkül. Pedig volt idő, amikor Reynolds még egy másik szuperhős gúnyájába bújt, sőt, akkor még épp az ellenkező tábort erősítette. Valószínűleg mindannyian emlékszünk a 2011-es Zöld Lámpás filmre, főszerepben Ryan Reynoldsszal. Persze nem azért emlékszünk a filmre, mert annyi felejthetetlen élményt okozott. Inkább azért, mert valami elképesztően rossz volt, gyakorlatilag egy karriergyilkos film, aminek létezése a mai napig bűn.

Még maga is színész is ahol csak teheti belerúg egyet a filmbe, persze elpoénkodva, de azért tudjuk, hogy arra a szerepre még ő is azt mondja utólag, hogy kár volt elvállalni. Néhány napja hazugságvizsgálóra kötötte a Vanity Fair a Deadpool és Rozsomák főszereplőit, ahol persze előkerült a Zöld lámpás témaköre is. Reynolds egyszerűen ennyivel nyugtázta azt a kérdést, hogy megnézte-e már a filmet családjával közösen:

„Inkább nézek 24 órán át ki...ott Paw Patrolt"

Kár lenne tagadni, ezt bizony megértjük. Nem is a legrosszabb szuperhős film, ami valaha készült (igen, rád gondolunk kedves 2015-ös Fantastic Four), de a Zöld lámpás a szuperhősfilmek egy olyan sötét bugyra, amit jobb lenne örökre elfelejteni.

Ha még nem láttad, nézd meg spoilermentes Deadpool és Rozsomák kritikánkat is!

Kövess Minket!



Gamer szótár