Olyan gagyi az FC 25 új játékmódja, hogy már tüntetni sincs kedve a közösségnek

Olyan gagyi az FC 25 új játékmódja, hogy már tüntetni sincs kedve a közösségnek

Az EA FC 25 vadonatúj játékmódjában részt vehetsz a barátaiddal a világ minden tájáról érkező csapatokkal egy gyors tempójú 5v5-ös összecsapásban.

Az EA szerint az FC 25 egy nagyszerű újdonságot is kínál majd a közösségnek, ugyanis az új 5v5 Rush játékmód a fejlesztők szerint kellően pörgős, szórakoztató és látványos lesz majd. A Rush a VOLTA-t, a gyakran elfeledett utcai focit váltja fel, és egy teljesen új lehetőséget ad, hogy együtt játszhassunk a haverokkal. Megjelent egy új előzetes is erről az újdonságról, de mi azért összeszedtünk nektek néhány információt egy csokorba, hogy elmondhassuk mire is számíthattok.

Kezdjük azzal, hogy a Rush 5v5 elérhető az Ultimate Team, a Clubs, a Karrier mód és a Kick-Off játékmódban is. Alapvetően a Pro Clubsnál használt 11v11 tapasztalataira épít, de itt 4 mezőnyjátékos és 1 kapust irányíthatnak a játékosok. A pálya mérete egy átméretezett nagypálya, hogy minden mérkőzés egy gyors, adrenalinban gazdag látványosság legyen.

A Rush-ban nincsenek pozíciók, ami azt jelenti, hogy a csapattársakkal kell megbeszélni a taktikát, és meghatározni az ellenfél elleni legjobb módszert.

Ezeket olvastad már?

Ultimate Team

Itt össze lehet rakni a barátaiddal együtt, hogy összerakjátok álmaitok ötösét, majd nekivághattok az online kihívásoknak a jutalmakért.

Bye Bye AI

A Clubs Rush azt jelenti, hogy soha többé nem kell a mesterséges intelligenciával játszanod. Egyszerűen fogalmazva, mostantól belevetheted magad egy Rush 5v5-ös játékba a Clubs csapattársaiddal, és az így gyűjtött győzelmi pontokkal egyre feljebb juthattok a ranglétrán. Használhatod majd a Virtual Pro-t is, és mivel nincs AI, a meccsek igazságosabbak és élethűbbek lesznek.

Új szabályok

Az EA FC 25 Rush Arena úgy néz ki, mint a Nike híres Mercurial cipője, és az alapoktól kezdve a világ legnagyobb sportruházati márkájával együttműködve készült.

A Rushban a futball szabályait teljesen átdolgozták, hogy a játékmenet a lehető legizgalmasabb legyen. Nincsenek döntetlenek, ámbár a piros helyett megjelennek a kék lapok – nem végleges kiállítás jár egy komolyabb szabálytalanságért, hanem egy bizonyos időre le kell vonulnia a vétkes félnek a pályáról, később azonban visszajöhet. Kezdőrúgás helyett a két együttesből 1-1 valaki sprintel a középre rúgott labdáért, a büntetőket pedig nem a 11-es pontról, hanem a jégkoronghoz hasonló 1 az 1 elleni rávezetéssel oldották meg. A legnagyobb változás a futballhoz képest azonban az, hogy csak a támadó harmadban futhatsz lesre, ami valószínűleg alaposan megbolondítja majd a mérkőzéseket.

A trailer egyébként kapott hideget meleget, és bár van rajta egész sok like, a cikk írásának pillanatában 11 ezer dislike is került rá, a sok negatív, trollkodó vagy éppen szapuló kommentről pedig nem is beszélve, bár itt is már egyébként túlsúlyban vannak a csalódott és érdektelen hangvételű hozzászólások.

Az EA FC 25 szeptember 27-én jelenik meg PlayStation 5-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series S-re, Xbox Series X-re, Nintendo Switch-re és PC-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár