Visszautasíthatatlan ajánlat: a Mafia DE is befuthat a Game Pass kínálatába

Visszautasíthatatlan ajánlat: a Mafia DE is befuthat a Game Pass kínálatába

A legjobb az egészben, hogy már csak néhány hetet kell várni rá, hogy rendet tegyünk a városban öltönyös rosszfiúként.

A megbízható szivárogtató, NateTheHate nemrég megosztott egy érdekes információt a követőivel, és ebből arra lehet következtetni, hogy a Mafia: Definitive Edition is tiszteletét teszi az Xbox Game Pass kínálatában. Ráadásul nem is kell rá olyan sokat várni, mert az értesülései alapján már a jövő hónapban elmerülhetünk potom pénzért a szervezett bűnözés világában. Ezt a szenzációt egy másik elismert szivárogtató, eXtas1s is megerősítette, aki még a pontos dátummal is előrukkolt.

Az X-en (korábban Twitter) közzétett posztján keresztül eXtas1s kijelentette, hogy nemcsak megerősíti NateTheHate pletykáját, miszerint elérhető lesz a Game Passban a Mafia: Definitive edition, de elmondása alapján augusztus 13-ától már neki is vághatnak majd a kalandnak az előfizetők. Ugyanebben a tweetben eXtas1s arról is beszélt, hogy a Crash Bandicoot N Sane Trilogy augusztus 8-án érkezik az Xbox Game Passba. Elvileg a harmadik pletykált Game Pass cím 2024 augusztusában a Wargroove 2 lesz.

Tommy Angelo és a család

A Mafia: Definitive Edition révén lehetősége van mindenkinek végigjátszani a 2002-es Mafia: The City of Lost Heaven remake-jét. Egy egyszerű taxisból, Tommy Angelo bőrébe bújva rövid idő alatt az alvilág egyik végrehajtóként a feladatunk, hogy a Don minden problémáját megoldjuk, azonban időközben a ranglétrán való emelkedés nemcsak egyre több pénzzel és kiváltsággal jár, hanem egyre többeknek szúrjuk majd a szemét is a szesztilalom korszakában.

Ezeket olvastad már?

A remake jó néhány újdonsággal egészíti ki az eredeti címet, például lenyűgöző 4K/HDR látványvilággal, új jelenetekkel, az eredetihez képest kibővített történettel, valamint új játékmenet-fejlesztésekkel, amelyek a régi iskola rajongóit és az új játékosokat is képesek a képernyő elé ültetni hosszú órákra.

Ha már a Mafia, a sorozat negyedik része a jelek szerint lopakodós és többjátékos részeket is tartalmazni fog. Emellett egy új pletyka szerint a GTA 5 PC Game Passon érkezhet. Mi a véleményed arról, hogy a Mafia: Definitive Edition érkezik az Xbox Game Passra? Írjátok meg nekünk a hozzászólásokban.

Kövess Minket!



Gamer szótár