Kapaszkodj meg, már nincs messze a Mafia 4 bemutatója

Kapaszkodj meg, már nincs messze a Mafia 4 bemutatója

Ha minden jól megy, akkor egy hónapon belül ízelítőt kaphatunk belőle.

Egyre több olyan bennfentes található a neten, akik első kézből értesülnek a legbizalmasabb információkról, és ezt nem is restek közkinccsé tenni. Közéjük tartozik Kurakasis, egy Twitter-felhasználó, aki az elmúlt években olyan címekről rántotta le a leplet a publikus bejelentések előtt, mint a Metro Awakening, az Indiana Jones and The Great Circle és a Marvel's 1943: Rise of Hydra. Ezek alapján pedig nagyon is érdemes odafigyelni a mondandójára, és mivel megint nagyszerű hírrel jelentkezett, ezért ezt gyorsan meg is osztanánk veletek.

„Elmondhatom, hogy néhány nappal ezelőtt a Take-Two megkezdte a Mafia-sorozattal kapcsolatos bejelentés előkészületeit. Nehéz meghatározni a pontos dátumot, de a Judas esetében azt láttam, hogy kb. 3-4 héttel a megjelenés előtt készültek rá az új trailerre, szóval...”

Ezeket olvastad már?

Tavaly egy álláshirdetésben a következő Mafia-játékot úgy jellemezte a cég, hogy az új, még be nem jelentett rész az Unreal Engine 5 felhasználásával készül, és több platformon is elérhető lesz. A széria következő felvonása előkészítés alatt áll, ami arra utal, hogy valószínűleg még éveket kell várni a megjelenésére. Mindazonáltal, ha bejelentésre készülne a stúdió, akkor valószínűleg a játék nevének levédetésével kapcsolatos információknak is lenne nyoma a kibertérben. Az is benne volt még a leírásban, hogy a Mafia franchise következő epizódja sokkal jobb és komolyabb lopakodó és tűzharcokat hoz majd magával, és elfelejthetjük a Mafia 3 viszonylag egyszerű játékmenetét.

A Kotaku 2022 májusában arról számolt be, hogy egy előzményjátékot kapunk, és a történet Olaszországban, pontosabban Szicíliában – a szervezett bűnözés szülőhazája –, évekkel az első rész előtt játszódik, amelyben a játékosok Tommy Angelo bőrébe bújhattak az 1930-as években.

Kövess Minket!



Gamer szótár