Fontos frissítést kapott a Fortnite Ranked, ennek örülni fogtok

Fontos frissítést kapott a Fortnite Ranked, ennek örülni fogtok

Régóta kértük ezeket, most végre megkaptuk.

Az Epic Games rengeteg figyelmet szentel a Fortnite különböző módjaira, így folyamatos frissítésekkel látja el őket, hogy fenntartsa a játékosok érdeklődését, azonban az utóbbi években úgy tűnik, hogy a Ranked részleg lett a mostohagyermek, akivel nem igazán akarnak foglalkozni. Alapjáraton is a Fortnite kompetitív része eléggé lehanyatlóban van az elmúlt években, pedig anno mindannyian emlékszünk, hogy mekkora versenyeket és ehhez kapcsolódó eseményeket rendezett az Epic. Végre a minap azonban meghallgatásra találtak a játékosok imái, és pár régóta várt változtatás történt a Fortnite Rankedben.

Az elmúlt évadok során azt kellett megszoknia a játékosoknak, hogy a sima Battle Royale menetekben és a Rankedben megtalálható tárgyak nagyjából megegyeznek, így igazából annyi értelme volt a dolognak, hogy körülbelül velünk egyerősségű játékosokkal kerültünk össze, de ez sem minden esetben igaz. Most végre kikerült pár olyan dolog a kompetitív módokból, melyek irreális előnyhöz juttatták használóikat, így csökkentésre került a szerencsefaktor. Csütörtök folyamán eltávolításra kerültek a járművek, a Nitro Firsts és az NPC-ket ezentúl nem lehet felbérelni.

Ezek mind régóta kért lépések, azonban ez még csak ideiglenes, hiszen az Epic csupán teszt jelleggel vette ki őket. Ha ezáltal jobb lesz a játékélmény és eben a közösség is egyetért ebben, akkor valószínűleg a továbbiakban is így marad.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár