Fortnite: Itt a legújabb őrület, csak úgy hasít a Chained Together pálya

Fortnite: Itt a legújabb őrület, csak úgy hasít a Chained Together pálya

Felejthetetlen élményre tehettek szert.

A Fortnite játékosok a Creative mód bekerülése óta már megszokhatták, hogy időről időre készülnek olyan pályák, melyek az egész közösséget leveszik a lábukról, és gyakran a játék alapjául szolgáló Battle Royale-t is maguk mögé utasítják játékosszámban. Sok esetben ezen térképek ötlete egy-egy lelkes rajongó agyában pattan elő, azonban sok esetben más sikeres játékok lekoppintásáról van szó. Ez régen nem volt tökéletesen megoldható, azonban a Creative 2.0 bekerülése óta konkrétan csak a képzelet szabhat határt a tartalomgyártóknak, és kellő eltökéltséggel valamint tehetséggel bármit elkészíthetnek. Minden jel arra mutat, hogy a következő nagyágyú a Chained Together Fortnite.

A Fortnite-on belüli OnlyUp pálya fejlesztői – ami hosszú ideig hatalmas sikereket ért el – újabb izgalmas alkotást adtak ki a kezükből. Az elmúlt hetekben biztosan találkoztatok a Chained Together játékkal, melyben egy játékostársunkkal összekötözve kell felfelé haladnunk egy pályán, miközben akadályok kerülnek az utunkba. Elképesztően nehéz, és éppen ezért szórakoztató alkotásról van szó. Nos, ennek került kiadásra a Fortnite-os verziója, amitől rögtön leesett mindenki álla, hiszen szuperül visszaadja az eredeti játék élményét.

Habár jelenleg nem tűnik olyan kiemelkedőnek a játékosok száma – csupán 800 – , ez mégis nagyon szép eredmény, hiszen egy viszonylag friss pályáról van szó, ráadásul ez a szám folyamatosan gyorsan növekszik. Ahogy egyre több tartalomgyártó talál majd rá, és elkezdenek elszaporodni a módrol készült videók, biztos vagyok benne, hogy hatalmas népszerűségnek fog örvendeni. A 8551-1384-8791-es kóddal próbálhatjátok ki.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár