Most te is kipróbálhatod a GTA 5 horror verzióját

Most te is kipróbálhatod a GTA 5 horror verzióját

Készen álltok egy hajmeresztő kalandra?

Habár már minden Grand Theft Auto rajongó gondolata a franchise jövőre érkező következő része körül forog, még most is találkozhatunk olyan új tartalmakkal, melyek segíthetnek az idő elütésében, és izgalmas kalandokat kínálnak. A GTA 6-ot soha nem látott érdeklődés övezi, és sokan már most a történelem legfontosabb videójátékaként hivatkoznak rá, de ez nem kicsinyíti a GTA 5 érdemeit, hiszen az is még mindig elképesztő népszerűségnek örvend. A közösség a mai napig nyüstöli a játékot, a Rockstar Games pedig frissítésekkel tartja naprakészen azt. A tartalmak gyártásából természetesen a rajongók is kiveszik a részüket, és időről időre izgalmas modokkal állnak elő, melyek teljesen új élményeket kínálnak a játékon belül. A napokban például egy új horrortörténetet vált elérhetővé.

AlexDevilish – modder – készítette el az Evil Soulnak keresztelt modot, melynek köszönhetően Micheal karakterével egy túlélőhorrorba csöppenhetünk, ami során egy kísértetházból kell kiszabadulnunk, ám ezután is megannyi kaland vár ránk. Az izgalmat különböző hangok, fények és megjelenő karakterek fokozzák. A műfaj kedvelőinek nem fog csalódást okozni.

Ahogy a kedvcsinálóban is látható, egy perc nyugtunk sem lesz a menet folyamán, az anomáliák egymást érik. Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor ide kattintva tölthetitek le a modot. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő időszakban elfognak szaporodni a hasonló alkotások, hiszen mindenki kétségbeesetten igyekszik elütni az idejét a GTA 6 debütálásáig.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN