Megszakad a szíve a Kanget játszó Jonathan Majorsnek a Bosszúállók új főgonosza miatt

Megszakad a szíve a Kanget játszó Jonathan Majorsnek a Bosszúállók új főgonosza miatt

A pereskedés miatt a Marvel lemondott a színészről, és átírta az új Bosszúállók forgatókönyvét egy másik karakterre, így Robert Downey Jr. mondhatni elcsente tőle a lehetőséget a hülyesége miatt. 

Jonathan Majors-t az utcán kapták mikrofonvégre, és rögtön rá is kérdeztek, hogy miként alakul az MCU számára. Megosztotta, hogy megszakadt a szíve a leleplezés miatt, miszerint Robert Downey Jr. fogja játszani Doctor Doomot az új Bosszúállókban. Továbbá még mindig imádja Kang a Hódítót, és szívesen visszatérne a gonosztevőként, ha a rajongók és a Marvel is ezt akarná.

A stúdió azután szakította meg a színésszel a kapcsolatot, miután bűnösnek találták bántalmazás és zaklatás miatt, ezt követően pedig az új fázist is át kellett dolgoznia Kevin Feige-éknak. Mindenesetre elég nagy hatással volt Majorsre a nagy hír, miszerint Downey Doctor Doomja veszi át a helyét az MCU következő nagy gonosztevőjeként.

„Igen, összetört a szívem. Természetesen szeretem őt. Szeretem Kangot. Doctor Doom is eléggé gonosz azonban.”

Ezután Downey és Ezra Miller bűnügyi múltjáról kérdezték, és arról, hogyan érzi magát annak ellenére, hogy ők lehetőséget kaptak a visszatérésre Hollywoodban.

„Szerintem igazságos, hogy Downey urat türelemmel, kíváncsisággal és szeretettel fogadják és fogadták, és Miller urat is ugyanilyen bánásmódban részesítették, és megengedték nekik, hogy ezen a szinten dolgozzanak és kreatívak lehessenek.”

Végül megkérdezték tőle, hogy szeretne-e visszatérni Kang, a Hódító szerepében a jövőben.

„Kang? A pokolba is, imádom őt. Ezt mondtam korábban, imádom. Imádom Kangot, imádom [Victor] Timely-t. Ha a rajongók ezt akarják, és ha a Marvel is ezt akarja, akkor csináljuk. Igen.”

Ezeket olvastad már?

Majors-t 2023. március 25-én tartóztatták le fojtogatás, testi sértés és zaklatás vádjával, miután családi vitába keveredett volt barátnőjével, Grace Jabbarival. Néhány tárgyalást követően Majors-t bűnösnek találták néhány vádpontban, de felmentették a harmadfokú szándékos testi sértés és a másodfokú súlyos testi sértés vádja alól. Majors egyébként mindvégig teljesen ártatlannak vallotta magát.

Elkerülte ugyan a börtönbüntetést, de egy év tanácsadásra ítélték. Emellett Majors ügyvédei azt mondták: "optimisták vagyunk, hogy Majors úr hamarosan ismét a filmiparban fog dolgozni". A Disney tulajdonában lévő Searchlight Pictures által készített Magazine Dreams című film főszerepe is az övé lett volna, de a stúdió csendben eladta a film jogait, és úgy döntött, hogy nem jelentetik meg. Hamarosan azonban visszatérhet, ugyanis nemrég szerződést kapott Martin Villeneuve Merciless című alkotásában.

Kövess Minket!



Gamer szótár