Így értékelte IShowSpeed a budapesti, őrületbe torkolló streamjét

Így értékelte IShowSpeed a budapesti, őrületbe torkolló streamjét

Volt itt minden, magyar mez, magyar csajok, gulyás, de még egy jókora vita is vacsora közben.

Egész júliusban Európában turnézott a YouTube egyik koronázatlan királya, IShowSpeed, már amennyire turnénak lehet hívni egy variety streamer élő adásait az EU egyes országaiból, amikben igazán sok tartalom, szervezés és mondanivaló nem volt, egyszerűen hozta azt ami híressé tette, random dolgokba keveredett, harsány és hangos volt, a tipikus mindent túlreagáló youtuber megtestesülése. Ha akarja az ember, darabokra lehet szedni Speed hírnevét, de bármennyire is a semmire épített videó tették őt sztárrá, bármennyire is megkérdőjelezhető a fiatalság viselkedése a youtuber körül, Speed nem árt senkinek, még ha néha provokatív is, jól érzi a határt, tudja mi fér bele és mi nem.

Bejárta többek között Norvégiát, Dániát, Lengyelországot, Romániát, Svájcot és Magyarországot is. Július közepén érkezett Budapestre, hogy néhány perc alatt valóságos tömeget gyűjtsön maga köré rajongóiból, akik sokszor még a streamertől is kirívóbb módon viselkedtek. A budapesti streamről a következő cikkben írtunk összefoglalót.

IShowSpeed azóta hazaért, új útjai előtt pedig nem mulasztotta el tierlistbe tenni az EU turné állomásait sem. Annak ellenére, hogy Budapesten milyenek voltak a rajongók és, hogy vacsorája után még egy kis vita is belefért egy Karennel, a magyar streamet egész előkelő helyre sorolta. Ezek szerint még Danika House "zenéje" sem tudta tönkre tenni a magyarországi kalandját.

Íme a magyar Speed-stream rangsorolása, a többi állomásával egyetemben.

Kövess Minket!



Gamer szótár