Pokolian elvetemült és brutális előzetest kapott az új Terminator anime

Pokolian elvetemült és brutális előzetest kapott az új Terminator anime

Nemcsak látványos, hanem egy ízig-vérig Terminator élményt kapunk.

Legutóbb 2019-ben kaptunk egy Terminator filmet, amit Tim Miller rendezőnek köszönhetünk, bár elég megosztóra sikeredett, ugyanis a Rotten Tomatoes oldalán egész sok pozitív kritika született róla, Metacriticen már korántsem ilyen fényes a helyzet, hiszen a felhasználók 3.9 pontra értékelték a művet. Ne felejtsük el, hogy ez volt az a felvonás, amelyben az Arnold Schwarzenegger által életre keltett T-800-as robot családot alapított, hogy csak egy dolgot emeljünk ki belőle.

Mindenesetre úgy tűnik, hogy a franchise nem tűnt el olyan hosszú időre, mivel most egy új sorozatban élvezhetjük majd az emberek és a robotok szinte véget nem érő harcát. Azonban ez egy új próbálkozás, hiszen egy animét kapunk hamarosan, Terminator Zero címmel. Az első kedvcsináló is megérkezett hozzá, és a látottak alapján elmondhatjuk, horrorral dúsított történettel lepnek meg minket.

A franchise anime változata a Ghost in the Shell mögött álló ikonikus stúdió keze munkáját dicséri, és a legjobb, hogy hamarosan befut a Netflixre. A legújabb előzetes alapján már szépen kirajzolódik, hogy milyen nagyon sötét tónusú lesz ez a széria.

„Malcolm, miből gondolod, hogy érdemes megmenteni az emberiséget?” – kezdi mondandóját a narrátor, miközben megpillanthatjuk a főhősünket, amint rádöbben milyen jövőt szánt nekünk a Skynet. A nyolcrészes sorozat középpontjában egy katona áll egyébként, akit visszaküldenek az időben, hogy megpróbálja megmenteni az emberiséget ettől a borzalmas sorstól.

Nem csak akcióban és drámában bővelkedik az új alkotás, hiszen a horror elemekkel sem fukarkodtak a készítők, vérből nem lesz hiány, de ennél komolyabb dolgokra is lehet majd számítani. Az egyik új Terminátor például úgy néz ki, mint Kétarc (Two-Face) a Batmanből.

Az új trailerben megismerhetjük a sorozat teljes szinkronszínészgárdáját is. Hallhatjuk a Holdfény sztárját, André Hollandot (Malcolm Lee), az Ahsoka főszereplője, Rosario Dawson Kokor-t kelti életre, míg a Sárkányok házából ismerős Sonoya Mizuno Eikonak kölcsönzi a hangját. Az egyik Terminatort Timothy Olyphant, A szolgálólány meséje sztárja, Ann Dowd pedig A prófétát alakítja. A sztoriért eközben a Batman 2 írója, Mattson Tomlin felelt.

Ezeket olvastad már?

A Terminator Zero 2024. augusztus 29-én jelenik meg a Netflixen.

Kövess Minket!



Gamer szótár