Ennyi hely kell majd a Star Wars Outlawsnak PC-n, és igen, kell az SSD

Ennyi hely kell majd a Star Wars Outlawsnak PC-n, és igen, kell az SSD

Nem kell megijedni, nem foglal olyan sok helyet Kay Vess kalandja.

Felfedték a fejlesztők, hogy milyen gépre lesz szükség ahhoz, hogy gond nélkül élvezhessük a Star Wars Outlaws-t. Érdekessége a dolognak, hogy ezek a követelmények egy picit magasabbak, mint amire sokan eredetileg számítottak. Finoman szólva is egy modern gépre kell gondolni, hogy a teljes pompájában végigjátszhassuk az új játékot.

A minimális követelmények között találunk egy AMD RYzen 5 3600 processzort, egy AMD RX 5600XT grafikus kártyát és 16 GB RAM-ot. Ez egyébként még egy belépőszinthez képest is magas, ha pedig 4 évesnél régebbi konfiggal vagy laptoppal játszik valaki, akkor ez csak 30 FPS-t garantál 1080p-s monitoron LOW grafikai beállítások mellett.

Ha tehát a lehető legjobb formájában akarjátok látni az új Star Wars kalandot, akkor bizony nem árt, ha van otthon egy NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti videókártya, egy Intel Core i5-10400 CPU és 16 GB RAM. Ez már elegendő a 60 FPS kipréseléséhez HIGH beállításokkal.

Lehet ezt még feljebb tornázni, ugyanis ahhoz, hogy 1440p-s monitorok esetén 'HIGH' beállításon 60FPS-t kapjunk, NVIDIA RTX 3080 GPU-ra, Intel Core i5-11600K CPU-ra és 16GB RAM-ra lesz szükségünk. A csúcsot viszont a 60FPS és az 'ULTRA' opció jelenti 2160p-s felbontás mellett, amihez már NVIDIA GeForce RTX 4080 GPU-ra, Intel Core i7-12700K CPU-ra és 16GB RAM-ra kell gondolni.

Ami talán kisebb fejtörést okoz majd, az a Star Wars Outlaws letöltési mérete. PC-n mindössze 65GB SSD tárhelyre van csak szüksége a programnak. Érdekes módon Xboxon, legalábbis a hivatalos listázás szerint azt állítják, hogy a játéknak csak 322,78 MB-ra van szüksége. Ez valószínűleg téves információ, mert ebben az esetben is 60GB körüli HD tárhelyet igényel a szoftver Xbox és PlayStation konzolokon egyaránt.

Ezeket olvastad már?

A Star Wars Outlaws 2024. augusztus 30-án jelenik meg, szóval már nincs is olyan messze, hogy ismét ellátogassunk a messzi-messzi galaxisba.

Kövess Minket!



Gamer szótár