Pokoli kiadást kapnak a Doom-játékok, amikhez még egy BFG is jár

Pokoli kiadást kapnak a Doom-játékok, amikhez még egy BFG is jár

Na ez nem hiányozhat egyetlen Doom-rajongó polcáról sem!

Elrajtolt a 2024-es QuakeCon, ahol többnyire nem számítunk óriási újdonságokra, főleg nem ilyen rövid idővel a Gamescom előtt, mégis mindig sikerül meglepniük minket. Nem volt ez másként idén sem, hiszen a QuakeConon bár nem mutogatták az új Doom-játékot, a Doom: The Dark Agest, azért akadt néhány meglepi. Bejelentették és rögtön meg is jelentették például a Doom és  Doom II enyhén felújított, modern rendszerekre optimalizált verzióját, ami máris elérhető Steamen, potom 10 dollárt, aminek fejében olyan újdonságokat és funkciókat kapunk, mint például:

  • Online, platformközi deathmatch és co-op játékmód akár 16 játékossal
  • Közösségi fejlesztésű, egyszemélyes modok támogatása játékbeli modböngészővel
  • Optimalizált renderelőmotor
  • Felújított zenék
  • 4K felbontás és 120 fps Xbox Series X|S, PC és PlayStation 5 platformokon
  • Egy vadonatúj epizód, a Legacy of Rust, új fegyverekkel és démonokkal, az id Software, a Nightdive Studios és a MachineGames tagjainak együttműködő alkotásaként

És ha még ez sem lenne elég, akkor bizony bejelentették a Doom Anthology kiadást is! Már az is önmagában király és óriási ajánlat, hogy kapunk egy olyan fizikai kiadást, amiben benne vannak a legfőbb Doom-játékok (DOOM (1993), DOOM II, DOOM 64, DOOM 3, DOOM (2016) és a DOOM Eternal Deluxe Edition), de ezek mellé jár még egy exkluzív SteelBook és kapaszkodjatok, de a világ legmenőbb BFG replikája is! A miniatűr BFG 12-13 centiméteres, LED-világítással és állvánnyal, ami nem hiányozhat egyetlen igazi Doom-rajongó polcáról sem.

DOOM Anthology 2024. október 22-től lesz megvásárolható Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch és PC platformra.

És ha már Doom, akkor feltétlen nézd meg egyik legújabb videónkat is, amiben arról a Doom 3-ról emlékeztünk meg, ami néhány napja volt 20 éves.

Kövess Minket!



Gamer szótár