Geralt nélkül nem lesz The Witcher 4, de van egy csavar a sztoriban

Geralt nélkül nem lesz The Witcher 4, de van egy csavar a sztoriban

Doug Cockle azt mondja, még nem látta a negyedik játék forgatókönyvét, de egy fontos információt már megosztott az új felvonásról.

Már neki láttak a The Witcher negyedik részének, és úgy tűnik Geralt is visszatér, azonban a karakter szinkronszínésze arról számolt be, hogy szerinte nem ő lesz a főszereplő.

Doug Cockle egy interjú keretében nyilatkozott a negyedik játékról, amelyet jelenleg a lengyel CD Projekt Red stúdió fejleszt.

„Ugyan bejelentették a The Witcher 4-et, de nem mondhatok róla semmit.

Tudom, hogy Geralt része lesz a játéknak, csak azt nem, hogy mennyire. Nem Geraltra fognak koncentrálni, tehát ezúttal nem róla szól első sorban. Egyelőre fogalmam sincs ki lesz a főszereplő, szóval izgatottan várom, hogy kiderüljön!”

Cockle emellett arról is beszámolt, hogy még nem volt lehetősége beleolvasnia a játék forgatókönyvébe. A CD Projekt csapatának szinte teljes létszáma jelenleg a Witcher-sorozat következő játékán dolgozik, ami jelenleg a Polaris kódnévre hallgat. Mint az a kiadó 2024 márciusában, a 2023-as pénzügyi év eredményei kapcsán tartott konferencián kiderült, a fejlesztőcsapat jelenleg 403 fős.

Michał Nowakowski vezérigazgató akkor kifejtette, hogy a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty megjelenését követően a játékon dolgozó munkatársak száma mindössze 17-re csökkent, a többiek pedig más projektekhez kerültek át.

„A Polaris csapata ezzel szemben több mint 400 fejlesztőre nőtt, elérve a gyártási fázis esetében megcélzott számokat. Ezt az év második felére tervezzük.”

Ezeket olvastad már?

Ez elég komoly növekedésnek számít a tavaly novemberi adathoz képest, amikor kiderült, hogy közel 330 fejlesztő dolgozik a projekten, így tehát most már tényleg teljes gőzzel a The Witcher 4-en fáradozik a stúdió.

Kövess Minket!



Gamer szótár