Sétálj fél órát a Zónában a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőivel

Sétálj fél órát a Zónában a S.T.A.L.K.E.R. 2 fejlesztőivel

A GSC Game World csapata úgy enged most betekintést a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylba, mint még soha.

Hiába várunk évek óta a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylra, valamiért sohasem kerülünk hozzá közelebb. A játékot ezen a ponton már számtalanszor elhalasztották a fejlesztők, ráadásul a GSC Game World jelenlegi projektje nem is az első alkalom az elmúlt 15 évből, amikor a legendás széria folytatására vállalkozott valaki. Mégis, a rengeteg problémán túllendülve júliusban újfent arról kellett írjunk, hogy a játék megjelenési dátuma hónapokkal későbbre került, ez pedig alighanem sokakat frusztrál már.

Nyilvánvalóan érzik ezt a fejlesztők is, ezért tegnap úgy döntöttek, hogy egy majd' 36 perces videóval kedveskednek a rajongóknak, amiben nem csak a fejlesztés állapotáról, kihívásairól szólalnak meg, hanem a fejük búbjáig elmerülnek a játékban, hogy bemutassanak belőle olyan jeleneteket is, amiket eddig rajtuk kívül még senki sem láthatott. A GSC Game World fejlesztői naplója kapcsán pedig külön örömteli, hogy ránk, magyarokra is gondoltak, ugyanis a teljes videót feliratozták a nyelvünkön:

A videóban rengeteg olyan részletet láthatunk, amelyek az előző játékokból már ismerősek lehetnek, de azért olyan értelemben bőven akadnak itt újdonságok is, hogy például egy teljes küldetésen végigmentek a fejlesztők a kedvünkért. És ha most nincs hirtelen fél órád a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobylt alaposan bemutató videóra, akkor hadd emeljünk ki néhány érdekesebb pontot, amelyek felcsigázhatnak:

  • 20 bejárható terület lesz, amelyeket korlátozások nélkül fedezhetünk fel.
  • A 3 órányi átvezetőt tartalmazó történet során döntéseket hozhatunk, amelyek befolyással lesznek a cselekményre.
  • A fejlesztők nem követik a trendeket, szóval nem lesz szokványos szintrendszer, ehelyett a felszereléseinket fejleszthetjük majd.
  • 35 fajta fegyver lesz, mindegyik testreszabható.
  • A frakciók leválthatják a vezetőiket vagy akár meg is szünhetnek.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl 2024. november 20-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és a Game Pass kínálatába.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár