Pókember másik ikonikus ellenfele is feltűnik a brutál véres Kraven új előzetesében

Pókember másik ikonikus ellenfele is feltűnik a brutál véres Kraven új előzetesében

Aaron Taylor-Johnsonnak nincs kedve barátkozni a Sony Pictures Kraven, a vadász című filmjének új előzetesében.

A stúdió az ígéretének híven még éjjel közkinccsé tette az új Kraven, a vadász előzetest, de hiába az új felvételek, továbbra sem győzött meg arról, hogy érdemes lenne rá moziba beülni – de ez nem elsősorban a film hiába, sokkal inkább a Sonyé, hiszen a gyatra Venom 2, Morbius és a Madame Web buktái után ki hisz még bennük? A december 13-án mozikba kerülő alkotásban egyébként Taylor-Johnsonon kívül feltűnik majd Ariana DeBose, Fred Hechinger, Alessandro Nivola, Christopher Abbott és Russell Crowe is.

A Kraven, a vadász középpontjában a Pókember képregényekből ismert gonosztevője, aki 1964-ben debütált a The Amazing Spider-Man 15. számában. A történet tehát a Taylor-Johnson által megformált Sergei Kravinoffra koncentrál, akit vadász apja (Crowe) egy oroszlántámadás után ott hagy elpusztulni a szavannán. Az állat harapása viszont nem öli meg, hanem inkább szuperképességekkel ruházza fel a főszereplőt, és ennek köszönhetően nem sokkal később már Kraven, a vadász néven válik ismertté a nagyvárosban is.

„Az apám gonoszságot hoz a világba.” – mondta Taylor-Johnson a film első, tavaly nyáron debütált trailerében.

„Én pedig eltávolítom.”

Ezeket olvastad már?

A film előző előzetesében Alessandro Nivola is bemutatkozott, mint Aleksei Sytsevich (a képregényekben csak Rhino). Az új kedvcsinálóban viszont már egy fokkal több szerepet kapott a másik szupergonosz, sőt össze is csap Kravennel, méghozzá megújult formában. Legalább a zeneválasztás terén nem lőttek annyira mellé, mivel a Johnny Cash "The Man Comes Around" című dalának lecsupaszított változata is jól szól, és ennek hatására fel is pörög az akció, illetve vérből sem lesz hiány – hivatalosan is megerősítették már, hogy R-besorolást kapott a film J. C. Chandor rendezésében.

A Rolling Stone U.K.-nak adott interjújában Taylor-Johnson egyébként nem is olyan régen azt is elmesélte miért vonzotta őt ez a szerep:

„Azt hiszem, van valami egyedi ebben a karakterben és valami földhözragadt.” – mondta korábban. A Fall Guy színésze hozzátette, hogy szerinte a közönségnek elege van bizonyos stúdiófilmekből, "ahol olyan dolgokat gyártanak, amelyek csak elveszik a kedvet a moziba járástól.

„Nem írtam volna alá, ha úgy érezném, hogy nincs valami bennem, ami igazán életre kelti ezt a karaktert.”

Kövess Minket!



Gamer szótár