Kiszivárgott előzetes árulkodik a Dragon Age The Veilguard megjelenési dátumáról

Kiszivárgott előzetes árulkodik a Dragon Age The Veilguard megjelenési dátumáról

A véletlenül idő előtt közzétett művészeti könyv után már meg sem lepődünk, hogy az előzetesig sem kellett a Gamescomig várni.

Bő egy hete számoltunk be arról az esetről, miszerint egy online boltban feltűnt a Dragon Age: The Veilguard koncepciós rajzait tartalmazó művészeti könyv. Ez önmagában még lehet nem is lett volna annyira érdekes a többségnek. De miután egy megjelenési dátumot is csatoltak hozzá, rögtön másképp gondoltuk.

Az egy sasszemű rajongó által észrevett könyvet a Dark Horse nevű bolt 2024. október 30-ra datálta, és mivel egyáltalán nem szokatlan az ehhez hasonló könyveket a játék megjelenésének napjától kezdve értékesíteni, meglepődtünk volna, ha sokkal később jönne ki az. Nos, igazunk volt, ugyanis most már egy, a Gamescom előtt kiszivárgott előzetes is azt állítja, hogy október végén, egészen pontosan október 31-én kapjuk meg a Dragon Age: The Veilguardot. Egyébként ez a rövidke felvétel (amit ITT tekinthettek meg) minimális játékmenetet, pár átvezetőből bevágott jelenetet tartalmaz, tehát semmi olyat, amit ezelőtt ne láttunk volna.

Ezzel a szivárgással úgy fest, teljesült az EA azon állítása is, hogy 2023 harmadik negyedévének végéig szeretnék kiadni a játékot – ez pontosan az időszak utolsó napja. Illetve Jeff Grubb azon pletykája is igaznak bizonyult, miszerint október végén lesz a megjelenés, mert ennél október végibb napot elképzelni sem tudunk. Tehát amíg a könyves szivárgásnál arra kértünk mindenkit, hogy legfeljebb csak ceruzával írja fel a naptárába a következő Dragon Age érkezésének napját, most már azt kell mondjuk, hogy nyugodtan elővehetitek a tollat is, mert október 31-én jön a játék PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár