A kritikák után végre a sztorit is mutogatni kezdték a Silent Hill 2 fejlesztői

A kritikák után végre a sztorit is mutogatni kezdték a Silent Hill 2 fejlesztői

Sztorit akartok? Akkor sztorit kaptok! – gondolhatta a Silent Hill 2 remake-en dolgozó Bloober Team.

A napokban írtunk arról, hogy hogyan könyörögnek a Sillent Hill 2 remake fejlesztéséért felelős Bloober Team tagjai a régi rajongóknak, hogy adjanak egy esélyt a játékuknak. Az október 8-án érkező felújított változat egyáltalán nem tűnik borzalmasnak eddig. De tény és való, hogy igen keveset láthattunk belőle, és még akkor sem a Sillent Hillek valódi eszenciájával, hanem valamiért a harcrendszerrel foglalkoztak a fejlesztők.

Most azonban mintha a Konami és a Bloober is meghallották volna a játékosok imáit. Mert végre kiadtak egy sztori előzetest is, ami azért jelentősen jobb reprezentációja annak, amire a Sillent Hill 2 remake-ben számíthatunk, mint az előző, harcot mutogató darab. A ma reggel teljesen váratlanul beeső, a karakterekre fókuszáló trailert pedig mindenki imádja eddig, szóval nagyon úgy fest, hogy van még remény!

A Silent Hill 2 főszereplője James, aki egy elhunyt feleségétől kapott levél miatt kezd nyomozásba abban a kisvárosban, ahová oly' sok közös emlék köti őket – Silent Hillben. Ám amikor James odaér, csak egy szellemvárost talál, ahol a ködben mindenféle ijesztő lények mászkálnak. A felesége utáni nyomozás közben a főszereplő olykor harcba elegyedik a szörnyekkel, ám a sztori maga, a puzzle és a horrorelemek ennél jóval jelentősebb részei az élménynek, ezek miatt lett akkora kult-klasszikus a cím, amekkora.

A magát egy trailerrel megváltani igyekvő Silent Hill 2 remake tehát október 8-án jelenik meg PlayStation 5-re és PC-re.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár